Çözüldü pubg hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
selamlar pubg böyle bir hata alıyorum virüs programı yok defender kapalı yardımcı olabilecek varmı

Ekli dosyalar

• ff.jpg
    ff.jpg
    61.9 KB · Görüntüleme: 33
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Defender control adlı programla defenderi tamamen devre dışı bırak ve hileyi yeniden indir .

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
oyuna gelen güncellemeden kaynaklı bu hatayı ve benzer hataları almak normal bence biraz sabırlı olalım ve gelen son oyun güncellemesinden sonra siteninde hack i güncellemesini bekleyelim o zaman sorunların çözüldügü anlaşılır.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
su an hıle guncelleme de herkes farklı hata alıyor . sımdılık bıraz beklemek lazım hocam

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
lite değil beyler
Post automatically merged:

son olarak defender kontrol ile kapattım hileyi sildim res attım denedim yine aynı hata format atıncada düzelmedi varmıdır çaresi beyler

Son düzenleme:
Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Aynı hatayı alıyorum defender ve güvenlik duvarı kökten kapalı anlamadım . Tam konu açacaktım seninkini gördüm.

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sırf düzelir diye bilgisayara komple format atıp windows 10 pro 1909 u kurdum yok abi aynı hata şaka mı bu defender güvenlik duvarı her şey kapalı

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
oyuna gelen güncellemeden kaynaklı bu hatayı ve benzer hataları almak normal bence biraz sabırlı olalım ve gelen son oyun güncellemesinden sonra siteninde hack i güncellemesini bekleyelim o zaman sorunların çözüldügü anlaşılır.
hatanın çözümünü buldunmu abı sen varsa bır cozum ıletısıme gecermıısn benımle ? şimdiden sagol

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
hatanın çözümünü buldunmu abı sen varsa bır cozum ıletısıme gecermıısn benımle ? şimdiden sagol
Sorun güncelleme ile çözüldü şu anda sıkıntı yok gayet başarılı kullanıyorum. Tek sıkıntım sürekli crash yiyorum ve oyun kapanıyor durduk yere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...