Benim pubg ye bağlı olan hesabım kilitlendi ondan aktarmak istiyorumKaldırılmıyor, neden kaldırmak istediğini az çok tahmin edebiliyorum, yeni facebook hesabı açıp ona bağlanacaksın o hesabı satacaksın çünkü bende öyle yapacaktım ama açılmıyormuş şöyle yaptım facebook herkesi çıkardım yabancı tanımadığım kişileri ekleyip profil fotoğrafı kapak fotoğrafını manzara koydum bilgileri salladım ve hesabı satacaktım ama satmadım oynayasım geliyor arada bir 60 seviye yapıp satacağım.
Geçmiş olsun benim de facebook hesabım vardı yenilerin hesabını kapattırma taktiğiyle senin hesabını kilitlemişler dostum aynısı bana yaptılar benimde hesabım kilitlenmişti bende kimsenin bilmemesi için söylemedim o hesabı, açıkcası o senin pugbye bağlı facebook hesabın kilitlenmiş ise olmaz ama youtubeden biraz araştırmıştım yardım kısmından tc kimliğini sahte yapıp programları vs var açtırabiliyorlar bi araştırmanı tavsiye ederim tabi pugb hesabın seviyesi yüksek ise yüksek değil ise yeni aç wallhack ile yükselt.Benim pubg ye bağlı olan hesabım kilitlendi ondan aktarmak istiyorum
Vallah para basmışım yoksa umrumda olmazGeçmiş olsun benim de facebook hesabım vardı yenilerin hesabını kapattırma taktiğiyle senin hesabını kilitlemişler dostum aynısı bana yaptılar benimde hesabım kilitlenmişti bende kimsenin bilmemesi için söylemedim o hesabı, açıkcası o senin pugbye bağlı facebook hesabın kilitlenmiş ise olmaz ama youtubeden biraz araştırmıştım yardım kısmından tc kimliğini sahte yapıp programları vs var açtırabiliyorlar bi araştırmanı tavsiye ederim tabi pugb hesabın seviyesi yüksek ise yüksek değil ise yeni aç wallhack ile yükselt.
Post automatically merged:
Yeni pugb hesabı aç yani, tabi eğer o kilitlenen facebook hesabına bağlı pugb hesabının seviyesi yüksek değil ise eğer açtıramazsan çok geçmiş olsun.
Peki yedekleniyor mu verilerim Twitter aeger 1 tane hesap baglıysa twıtter yada google play hesabı acıp onu bagla pubg ye facebooktan gırıs yapmadan dıgerlerıyle gırıs yapabılıyosun ama facebook baglantısı hala kalıyor
O zaman sıkıntı, şöyle yap twitter ve google play hesaplarına bağla hangi telefonda pugb oyunu girili ise sonra başka bir yerden google play veya twitter ile giriş yapmayı dene olursa ne mutlu sana.Vallah para basmışım yoksa umrumda olmaz
Peki yedekleniyor mu verilerim Twitter a
Teşekkür ederim arkadaşım,pubg desteğe yazdım böyle yanıt aldım :O zaman sıkıntı, şöyle yap twitter ve google play hesaplarına bağla hangi telefonda pugb oyunu girili ise sonra başka bir yerden google play veya twitter ile giriş yapmayı dene olursa ne mutlu sana.![]()
Ne gibi sorun yardımcı olabilecek isem ne mutlu bana discord By ŞaHaNe#3414Senin adına sevindim ama hala benim internetimde sıkıntı var puff![]()
İnternete dün araştırdım babam 67₺ ödüyormuş bende şaşırdım bu fiyata 400/500 Kb/s hız çok az benim bir arkadaşım var 2 aile internet kullanıyolar onların ki 800/Kb/s hız , yani şöyle internetin hızı yavaş mesela ben pugb mobiledeyim telefondan youtube'dan 720p bir video izle pugb mobilde ping çıkıyor yani internet hızı yavaş. Hemde çok.Ne gibi sorun yardımcı olabilecek isem ne mutlu bana
Servis sağlayıcınızı aradınız mıİnternete dün araştırdım babam 67₺ ödüyormuş bende şaşırdım bu fiyata 400/500 Kb/s hız çok az benim bir arkadaşım var 2 aile internet kullanıyolar onların ki 800/Kb/s hız , yani şöyle internetin hızı yavaş mesela ben pugb mobiledeyim telefondan youtube'dan 720p bir video izle pugb mobilde ping çıkıyor yani internet hızı yavaş. Hemde çok.
444 1 444 Yazıyor kurulum bilgileri vs olan şeyde orayı daha aramadım bayramdan sonra arayacağım, bu arada iyi bayramlarr.Servis sağlayıcınızı aradınız mı
Teşekkür ederim sana da iyi bayramlar. Muhtemelen Türk Telekom kullanıyorsunuz ay da kaç ₺ ödüyorsunuz444 1 444 Yazıyor kurulum bilgileri vs olan şeyde orayı daha aramadım bayramdan sonra arayacağım, bu arada iyi bayramlarr.
Aynen türk telekom kullanıyoruz yukarıda belirttim aylık 67₺ herşey dahil vergi vs öyle dedi babamTeşekkür ederim sana da iyi bayramlar. Muhtemelen Türk Telekom kullanıyorsunuz ay da kaç ₺ ödüyorsunuz
yedekleniyor hesabındaki tüm veriler fakat facebook arkadasların kalkıyor sadece oyun içi arkadasların gozukuyor eger twitırı baglıcaksan onceden facebook arkadaslarını normal oyun arkadaslarına ekle ondan sonra twıtırı baglamanı onerırımVallah para basmışım yoksa umrumda olmaz
Peki yedekleniyor mu verilerim Twitter a
Tekrar Facebook hesabına bağlayacağım fakat bu sefer başka hesabayedekleniyor hesabındaki tüm veriler fakat facebook arkadasların kalkıyor sadece oyun içi arkadasların gozukuyor eger twitırı baglıcaksan onceden facebook arkadaslarını normal oyun arkadaslarına ekle ondan sonra twıtırı baglamanı onerırım
Eğer bütçeniz uygun ise Turkcell superbox alabilirsiniz 100₺ kablo taşımaya altıyapıya gerek yok sim kartı ile çalışıyorAynen türk telekom kullanıyoruz yukarıda belirttim aylık 67₺ herşey dahil vergi vs öyle dedi babam