Pubg hesap aktarma var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Tekrar Facebook hesabına bağlayacağım fakat bu sefer başka hesaba
Post automatically merged:

Eğer bütçeniz uygun ise Turkcell superbox alabilirsiniz 100₺ kablo taşımaya altıyapıya gerek yok sim kartı ile çalışıyor
Malesef bütçem yetmiyor ama zaten sıkıntı var bence eskiden böyle değildi nasıl düzeltebilirim ki ya zaten kuzenimde dedi turkcell geçin diye

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun benim de facebook hesabım vardı yenilerin hesabını kapattırma taktiğiyle senin hesabını kilitlemişler dostum aynısı bana yaptılar benimde hesabım kilitlenmişti bende kimsenin bilmemesi için söylemedim o hesabı, açıkcası o senin pugbye bağlı facebook hesabın kilitlenmiş ise olmaz ama youtubeden biraz araştırmıştım yardım kısmından tc kimliğini sahte yapıp programları vs var açtırabiliyorlar bi araştırmanı tavsiye ederim tabi pugb hesabın seviyesi yüksek ise yüksek değil ise yeni aç wallhack ile yükselt.
Post automatically merged:

Yeni pugb hesabı aç yani, tabi eğer o kilitlenen facebook hesabına bağlı pugb hesabının seviyesi yüksek değil ise eğer açtıramazsan çok geçmiş olsun.
Destek ve yardım girip "hesabım kaybettim" diye sor hesabı geri alabiliyor ama 1 aylık cevap yok. Üzgünüm hesabı gittin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...