Çözüldü pubg hile açılmıyor win 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
10.nesil yeni sistem kasa dizdim 7500 tlye pubg oynamak için ama gel gelelim hile çalışmıyor giriyorum açılıyor herşey iyi güzel ilk başta hiç yoktu sonra yarısını gösterdi sonra hiçbirini göstermemeye başladı arkadaşlar bu kadar para verdim oynamak için hileli ama olmuyor bi yardımcı olun hileyi yapan kişinin her dediğini yaptım ama olmuyor ilk defa kullanmıyorum leptop var ondada win 10 var onda yapıyordum kasıyor diye klasa yaptım ama olmuyor hile yapamıyorum..... bi yardımcı olurmusunuzzzz

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
virüs programı ve güvenlik duvarının kapalı olduğundan emin olup deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeşim emülatörden oynuyosan ve emulatör 90 fps olan sürümüyse :) malesef güncelleme gelemedi 7.1 sürüme hile normal 4.4 sürümüyle calsııyor ! bide sunu soyleyım 4.4 sürümü pc ne kadar iyi olursa olsun kasıyor !

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
güvenlik duvarı veya anti-virüs programlarından kaynakjlı bir sorun olablilir ya da riot vanguard arka planda çalışıyorsa o da block atıyor olabilir

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
windows sürümünüz son sürüme güncellenmişse yani 2004 sürümündeyseniz ki bunu sol alta winver yazarak öğrenebilirsiniz . sürümünüzü 1903 yada 1909 a düşürün çalışır . internette çok fazla video var bununla ilgili.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1 Disable Windows Firewall
2 Disable UAC user account control
3. Disable Windows Defender
4. Disable and better delete antivirus program
5. Disable Windows SmartScreen. this option is available on Windows 8 and higher

And it should work like clockwork :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...