10.nesil yeni sistem kasa dizdim 7500 tlye pubg oynamak için ama gel gelelim hile çalışmıyor giriyorum açılıyor herşey iyi güzel ilk başta hiç yoktu sonra yarısını gösterdi sonra hiçbirini göstermemeye başladı arkadaşlar bu kadar para verdim oynamak için hileli ama olmuyor bi yardımcı olun hileyi yapan kişinin her dediğini yaptım ama olmuyor ilk defa kullanmıyorum leptop var ondada win 10 var onda yapıyordum kasıyor diye klasa yaptım ama olmuyor hile yapamıyorum..... bi yardımcı olurmusunuzzzz
kardeşim emülatörden oynuyosan ve emulatör 90 fps olan sürümüyse malesef güncelleme gelemedi 7.1 sürüme hile normal 4.4 sürümüyle calsııyor ! bide sunu soyleyım 4.4 sürümü pc ne kadar iyi olursa olsun kasıyor !
windows sürümünüz son sürüme güncellenmişse yani 2004 sürümündeyseniz ki bunu sol alta winver yazarak öğrenebilirsiniz . sürümünüzü 1903 yada 1909 a düşürün çalışır . internette çok fazla video var bununla ilgili.
1 Disable Windows Firewall
2 Disable UAC user account control
3. Disable Windows Defender
4. Disable and better delete antivirus program
5. Disable Windows SmartScreen. this option is available on Windows 8 and higher