Üye
Beep Sesinden Sonra Hile Açılmıyor Bilgisi Olan Varmı
32 bit Öğlen 15:00 Gibi 2 El oynadım çalışıyordu şu an açılmıyorgameloopun surumun ne dostum
antivirüs var mi o engellemis olabilir32 bit Öğlen 15:00 Gibi 2 El oynadım çalışıyordu şu an açılmıyor
deniyorum Şimdi1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
6-Gameloop'u silip 32 bit olarak tekrar yükleyin.
knk oldu mu bende de açılmıyor şuan çünküdeniyorum Şimdi
knk oldu mu bende de açılmıyor şuan çünkü
vallaha bende de öyle sabah bir şey yok akşam sorun çıktı garipolmadı dostum bendede aynı sorun devam ediyor defender kapalı 32 bit gameloop öğlen çalışıyordu şu an çalışmıyor
anlatırmısın knkaGüncel bit seç
nasıl yani knkGüncel bit seç
32 bit knka gameloop 4-5 saat önce açılıyordu şu an açılmıyor anlamadım sorunu hala bazılarında da böyle olmuşbende çalışıyor hocam takır takır 32 bit gameloop indir
64 olmuyormubende çalışıyor hocam takır takır 32 bit gameloop indir
Securtiy boot tehlike olduğu için devreye girmiştir biosuna girip tamamen kaptman şazmBeep Sesinden Sonra Hile Açılmıyor Bilgisi Olan Varmı