pubg hile ban atıyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ban yiyenler spoofer kullanmadan tekrar girior sonra ban yedim diorlar sitedeki spooferi kullanmadan tekrar girmeyin Ki Ezpubgm ban atior zaten dword için mesaj kasıp dwordu kullanın kolay kolay yasaklanmassınız dwordu kullanırsanız.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Valla ben bi oynadim 1 hafta sürmedi ban suan hesap as olacakti 2.5 veya 3 hafta oldu yine ban aradaki 2 hafta neye göre kime göre anlamadım bellide etmedim ama çözemedim yemeyen nasıl kullanıyor veya yemeyen varmi varsa kac aydir kullanıyor hesap suan rutbesi nedir bi yazsın bizde öğrenelim nerde yanlış yapıyoruz???

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ban atma sansi var ama spoofer olsugu icin rahatlikca deneyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benim kullanıdğımda sadeve wh kullanıyordum 1 el atıp çıktım ban yedim 10 yıl arkadaşlarımda ban yedi iasıl hesabım ban yedi çok sekiden ban yedirmiyordu gameloop yokkentencent varken

Üye
3 HİZMET YILI
kankim daha önce çok hile açmıştım ama hiç ban yemedim yani sorun yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende yedim ama hilede sıkıntı yok raporla gidiyor sanırım
Aynen aga su oyuna bi özellik geldiya dedektif olup milleti izliyon hile veya degil fikrini gonderiyon o mevzudan bile illaki yiyosun rapor oraya düşüyor millette canlı seni izliyor aa bu burdaki adamı nasıl bildi dese ban yiyon. Kısaca varken bile yok gibi oynayacan ama o zamanda zaten hile kullanmana gerek kalmaz hilesiz oyna yani :) . Şimdi illaki dalıp aimi adamın olduğu yere ceviriyon hapı yuttun o sıra izleyen varsa Kısaca kaçış yok illkai yiyon fatihe kasanda yer altın veya gümüş olanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...