1.8 güncellemesi global olarak yayınlandığı zaman gelicektir biz şu anda 1.7 sürümünde oynuyorum böyle bir güncelleme almadık.Yok kanka gene olmadi
Post automatically merged:
Anladığım kadarıyla oyunu güncelemişiz ben de sende hileyi acipta calismayanların hepsi 1.8 guncelemssi yapmis hile 1.7 yi desteklediği için hile çalışmıyor
1.8 Guncelemesi Hileye ne zaman gelecek bi bilgin varmi kanka
bendede oluyorSlm hileyi uzun zamandir kulaniyordum bu gun bununa kasilastim hala acilmiyor bir biliginis var mi?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Aynen hile acıliyor ama çalismiyor bi tepki vermiyor oyun icinde adam gorme vsyre silah skin gosterme calismiyor hiçbirsey calismiyorSlm hileyi uzun zamandir kulaniyordum bu gun bununa kasilastim hala acilmiyor bir biliginis var mi?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Peki teşekürlerYetkililer gerekli açıklamayı yapacaklardır. Belki PUBG üzerinde küçük bir güncelleme gelmiştir ve o etkilemiştir.
tamam deneyim bidostum %temp temizleyip vanguard varsa kapatırmısın ayriyetten windows güvenlik duvarı ve virüs programı varsa kapatıp tekrar denermisin
Yok kanka gene olmaditamam deneyim bi
Anladığım kadarıyla oyunu güncelemişiz ben de sende hileyi acipta calismayanların hepsi 1.8 guncelemssi yapmis hile 1.7 yi desteklediği için hile çalışmıyor
1.8 Guncelemesi Hileye ne zaman gelecek bi bilgin varmi kankaOyun sürümünüzü kontrol edin sol alt kısımında yazar 1.8 sürümüne güncellediyseniz kullanamazsınız 1.7 sürümü için uygun hile
Aynen kanakapubg mobile 1.18 güncellemesi geldi ondan dolayı açılmıyo olabilir
1.8 güncellemesi global olarak yayınlandığı zaman gelicektir biz şu anda 1.7 sürümünde oynuyorum böyle bir güncelleme almadık.Yok kanka gene olmadi
1.8 Guncelemesi Hileye ne zaman gelecek bi bilgin varmi kanka