Çözüldü pubg hile çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
mrb arkadaşlar pubg hile calışıyor gözüküyor ama çalışmıyor memory deki dosyayı indirdim açtım site içi çalışıyor diyor fakat oyunda gözükmüyor yardımcı olurmusunuz

Çözüm
Öncelikle vanguard tarzı hile koruma programları varsa kapat.
Exploit Protectionu ve virüs ve tehtid korumasını kapat. Anti virüs programı varsa devre dışı bırak.
XFProject'i baştan indir emulatörü aç ve XFProject'i çalıştır.(Emulatorü tam pencere yapma)
Hile açılınca ESP ayarlarını aç çalışmazsa F6ya bas yeni cmd penceresi gelmesi lazım gelene kadar F6ya bas.
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
konuyu daha net şekilde açarsan yardımcı olabilirim menü mü gelmiyor hile mi aktf olmuyor tam anlayamadım daha bilgilendirici açmalısın konuyu

Üye
6 HİZMET YILI
konuyu daha net şekilde açarsan yardımcı olabilirim menü mü gelmiyor hile mi aktf olmuyor tam anlayamadım daha bilgilendirici açmalısın konuyu
arkadaşım hile acılıyor fakat oyunda hile aktif olmuyor adamların yeri gözükmüyor oyunu kaldırdım tekrar kurdum gamalepu tekrar kurdum hile dosyasını indirip tekrar kurdum fakat aynı
Post automatically merged:

arkadaşım hile acılıyor fakat oyunda hile aktif olmuyor adamların yeri gözükmüyor oyunu kaldırdım tekrar kurdum gamalepu tekrar kurdum hile dosyasını indirip tekrar kurdum fakat aynı

Son düzenleme:
İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle vanguard tarzı hile koruma programları varsa kapat.
Exploit Protectionu ve virüs ve tehtid korumasını kapat. Anti virüs programı varsa devre dışı bırak.
XFProject'i baştan indir emulatörü aç ve XFProject'i çalıştır.(Emulatorü tam pencere yapma)
Hile açılınca ESP ayarlarını aç çalışmazsa F6ya bas yeni cmd penceresi gelmesi lazım gelene kadar F6ya bas.

Çözüm
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Vanguard , faceit , steam vb kapat Driver booster tarzı onaylı programlar ile bütün sürücülerini güncelle, Windows defender ve diğer antivirüsleri kökten kapat Direct x'ini güncelle emülatör ayarlarından direct x seç pcni yeniden başlatıp tekrar dene loaderi vb yönetici olarak aç ve hileyi maçta aç 2-3 defa f6 bas + Emülatörü pencere modunda kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...