Onaylı Üye
Öncelikle herkese selam. Ben eskiden beri PUBG hile kullanıyorum ama şu günlerde hile çalışmıyor. Sebebini ve çözümünü bilen varsa yazsın lütfen. Soru sormayın.
GameLoop'u silip, fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim yazıya tıklayarak (Üstteki Download yazısına değil) tekrar deneyin lütfen. Olmazsa discorddan yardımcı olurum.dc uzerinden yardim edsen olurmu?
dc: epi_0
Gereksiz ve alakasız yorum yapan sormayın demek ki istiyor.Soru sormayın ne demek ya![]()
hile menu aciliyor hileleri etkinlestire biliyorum ama hieler etkinlesmiyorSoru sormayın demişsiniz ama problemi anlamak ve yardımcı olabilmek için hangi hileyi kullanmaya çalıştığınızı ve hangi hatayı aldığınızı bilmem gerekiyor.
Şu konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-memoryui.131752/
Hatanızın çözümü burada yoksa biraz daha detaylı bir şekilde problemi açıklayın lütfen.
oyle bir uygulama kullanmiyorumgüvenlik programlarındandır belki
win defencer kullanmiyorum kapaliWindows defender önemli bu konularda kapalı olduğundan emin ol gerçek zamanlı korumanın falan
Bu hata genelde GameLoop 64 bit kullanıldığı için görülüyor. PUBG hileleri yalnızca 32 bit GameLoop üzerinde çalışır. Programı silip 32 bit versiyonunu yükler misiniz?hile menu aciliyor hileleri etkinlestire biliyorum ama hieler etkinlesmiyor
mesela esp aciyorum ama esp calismiyor
Post automatically merged:
oyle bir uygulama kullanmiyorum
dc uzerinden yardim edsen olurmu?Bu hata genelde GameLoop 64 bit kullanıldığı için görülüyor. PUBG hileleri yalnızca 32 bit GameLoop üzerinde çalışır. Programı silip 32 bit versiyonunu yükler misiniz?
GameLoop'u silip, fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim yazıya tıklayarak (Üstteki Download yazısına değil) tekrar deneyin lütfen. Olmazsa discorddan yardımcı olurum.dc uzerinden yardim edsen olurmu?
dc: epi_0
dc gelGameLoop'u silip, fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim yazıya tıklayarak (Üstteki Download yazısına değil) tekrar deneyin lütfen. Olmazsa discorddan yardımcı olurum.
![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
wi def kapali ama cikGameLoop'u silip, fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim yazıya tıklayarak (Üstteki Download yazısına değil) tekrar deneyin lütfen. Olmazsa discorddan yardımcı olurum.
![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dediğim şeyi yaptınız mı?dc gel
Post automatically merged:
wi def kapali ama cik
simdi far ettim
dc gelirmisin onunla alakasi yok burda uzun yazmak gerek yoksa spam olarak alqilaniyorDediğim şeyi yaptınız mı?