Çözüldü PUBG Hile Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öncelikle herkese selam. Ben eskiden beri PUBG hile kullanıyorum ama şu günlerde hile çalışmıyor. Sebebini ve çözümünü bilen varsa yazsın lütfen. Soru sormayın.

Çözüm
dc uzerinden yardim edsen olurmu?

dc: epi_0
GameLoop'u silip, fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim yazıya tıklayarak (Üstteki Download yazısına değil) tekrar deneyin lütfen. Olmazsa discorddan yardımcı olurum.

D2MvLPT.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Soru sormayın demişsiniz ama problemi anlamak ve yardımcı olabilmek için hangi hileyi kullanmaya çalıştığınızı ve hangi hatayı aldığınızı bilmem gerekiyor.

Şu konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-memoryui.131752/

Hatanızın çözümü burada yoksa biraz daha detaylı bir şekilde problemi açıklayın lütfen.

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Defenderi devre dışı bırakmayı çalış sorun devam ediyorsa windows sürümünü kontrol et bunların hepsi dediğim gibiyse ve halen olmuyorsa gameloopu tamamen silip resmi sitesinden x86 yani 32 bit olanı indir ve grafik motorunu direct X plus yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Konu açmak yerine yukarıda Pudding in verdiği linkten sabırla ilerle mutlaka daha hızlı çözersin diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Soru sormayın demişsiniz ama problemi anlamak ve yardımcı olabilmek için hangi hileyi kullanmaya çalıştığınızı ve hangi hatayı aldığınızı bilmem gerekiyor.

Şu konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-memoryui.131752/

Hatanızın çözümü burada yoksa biraz daha detaylı bir şekilde problemi açıklayın lütfen.
hile menu aciliyor hileleri etkinlestire biliyorum ama hieler etkinlesmiyor
mesela esp aciyorum ama esp calismiyor
Post automatically merged:

güvenlik programlarındandır belki
oyle bir uygulama kullanmiyorum

Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
hile menu aciliyor hileleri etkinlestire biliyorum ama hieler etkinlesmiyor
mesela esp aciyorum ama esp calismiyor

oyle bir uygulama kullanmiyorum
Bu hata genelde GameLoop 64 bit kullanıldığı için görülüyor. PUBG hileleri yalnızca 32 bit GameLoop üzerinde çalışır. Programı silip 32 bit versiyonunu yükler misiniz?

Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
dc uzerinden yardim edsen olurmu?

dc: epi_0
GameLoop'u silip, fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim yazıya tıklayarak (Üstteki Download yazısına değil) tekrar deneyin lütfen. Olmazsa discorddan yardımcı olurum.

D2MvLPT.png

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

D2MvLPT.png

dc gel

D2MvLPT.png

wi def kapali ama cik
simdi far ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...