hileyi açınca direk ban yiyorsun oyuna girmedenKısaca Yakalanıyormu yoksa bildiri üzerine mi .
riskli yerler hangileri ben sadece adamların yerini kare ile aldırıyorum ve hp okutuyorum o kadar. önceden kullanmıştım . şimdi tekrar denicem fakat durduk yere ban yemekten tırstım . bende akılcı kullananlardanım .
Kral Yargıyı Dağıttı Şimdi Katkısız Çocuklar Yazıyorum @#Specktra Adlı Mod Bey Uyarı ! Diye Mesaj Atar Gülerim@Yuzsem kesin öyledir bu arada.
Siz uslanmaz çomarsınız. Konuyu açan arkadaşa: RİSK yazan özellikleri açma ban falan yemezsin. İşte böyle aptallar yüzünden INT aimbot eklemedik, biliyoruz başımıza gelecekleri
my account just got banned pubg
aynı şeyleri tek ben demiyorum hocam. sadece olanı söylüyorum. oyuna girdim hileyi açtım daha odaya girmeden kutu açarken banlandı. bunda sizi rencide edecek birşey yok yani@Yuzsem kesin öyledir bu arada.
Siz uslanmaz çomarsınız. Konuyu açan arkadaşa: RİSK yazan özellikleri açma ban falan yemezsin. İşte böyle aptallar yüzünden INT aimbot eklemedik, biliyoruz başımıza gelecekleri
aimbot ve recoil açıkken nasıl ban yemiyorsun@Yuzsem kesin öyledir bu arada.
yediğimden demiyorum bende ban yemedim nasıl ban yediklerniide anlamıyorum 7 aydır kullanıyorum ama korkuyorum aimle reoil açmayaaimbot ve recoil açıkken nasıl ban yemiyorsun
Hileyi açtım daha odaya girmeden kutu açarken banlandı lafı öyle mi ?aynı şeyleri tek ben demiyorum hocam. sadece olanı söylüyorum. oyuna girdim hileyi açtım daha odaya girmeden kutu açarken banlandı. bunda sizi rencide edecek birşey yok yani
olabilir acıktıuçaktayken recoil açmışsın sen)))
en fazla 7 kıll merak etme ben öyle abartanlardan degılım sımdıye kadar hep savundum hıleyı bu arada hileyide karalamıyorum sadece ban yediimi belirtmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?