pubg hile detectedmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
daha yeni ban yedim sadece esp ile radar kullanıyordum bende anlamadım esp ise sadece adamların ismini gösterme acıktı

Üye
7 HİZMET YILI
yes detected I have got banned for 10 years wht the fuck

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben pubg mobilde hile kullanıyodum normalinde kullanmıyodum dün steam pubg den vac ban yedim kalıcı.Adamlar laf arasında bilgisayarında başka oyunlar için hile programı var demeye getirdi.Pubg gittide profilde vac yazısı kaldı siinr oldum

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hile risk yazan yerleri açmazsanız tamamen güvenli. Ban yiyen arkadaşlar report yüzünden yedi bu kadar açık. Belli ederseniz yersiniz.

Üye
7 HİZMET YILI
1 hesabım report yüzünden yedi ban daha demin. peşine yeni bir hesap açıp girdim paraşütle iniş yaptım loot yapayım derken oda ban yedi. Tekrar bir hesap açıp deneyecem sanırım oda banlanacak bişey yapmadan

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
1 hesabım report yüzünden yedi ban daha demin. peşine yeni bir hesap açıp girdim paraşütle iniş yaptım loot yapayım derken oda ban yedi. Tekrar bir hesap açıp deneyecem sanırım oda banlanacak bişey yapmadan
Hilesiz gir gene ban yiyeceksin :D

Üye
7 HİZMET YILI
girdim kutu açtım direk banladı hiçbirşey yapmadan oyuna girmedim bile algıladı direk :D

Üye
7 HİZMET YILI
Oyundayken ban yedim. yeni hesap açtım hile açıkken paraşütten inerken ban yedim yuh :cryangry:

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
beyler hıleyı acınca sıyah ekran verıyor dun sorun yokdu sebebı nedır ?

Üye
7 HİZMET YILI
Kısaca Yakalanıyormu yoksa bildiri üzerine mi .

riskli yerler hangileri ben sadece adamların yerini kare ile aldırıyorum ve hp okutuyorum o kadar. önceden kullanmıştım . şimdi tekrar denicem fakat durduk yere ban yemekten tırstım . bende akılcı kullananlardanım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...