Onaylı Üye
Vnax Veya Venus alabilirsin
oyledirben de ezpubgm kullanıyorum 1 senedir ve ban yemiyorum senin gibi dwordu bende kullanmadım
Post automatically merged:
dwordu hiç kullanmadım kullanmamı tavsiye edermisin
Post automatically merged:
doğru diyosun dwordu cok kullanmadım ama yinede baya iyi sıkla kullandıgım hack ezpubgm
hilenin kullanımı nasil ondada radar filan hepsı var galibasitede bulunan ezpubgm kullanıyorum sadece wallhack isini gorurse oneririm
oyledir
oyuna girince tabi kim ban yemek ister bende onun için sordum teşekürlerBen eğlenmek istiyorum ama ban yeme riskim artabilir diyorsan EzPUBGM. Ban yemek istemiyorum legit bir şekilde rank maçı atacağım diyorsan Dword öneririm.
artık ban yemek istemiyorum dediğin gibi rank kasmak lazım artıkForumda 2 tane hile var birisi üyelere açık olan diğeri ise onaylı üyelere açık olan ben ban yerim sorun olmaz zevk için oynuyorum dersen üyelere açık olanı tercih et ama dersen ki ben hem oynarım hem rank kasarım onaylı üyelere açık olanı kullanmalısın
dword hack daha güvenliForumda 2 tane hile var birisi üyelere açık olan diğeri ise onaylı üyelere açık olan ben ban yerim sorun olmaz zevk için oynuyorum dersen üyelere açık olanı tercih et ama dersen ki ben hem oynarım hem rank kasarım onaylı üyelere açık olanı kullanmalısın