300 yorumun olmalı hileyi kullana bilmen içimWhat to do to get permission
tek sen değilsin reis çözümü varsa beklemedeyimsıkınıtıyı yaşayan bi benmiyim ya
kanka valla millet sıkıntı yok , sil tekrar yükle düzeldi falan yazıyo ya iyice delleniyorumtek sen değilsin reis çözümü varsa beklemedeyim
konu ben de açtım millet güvenlik duvarını kapat diyor.. bak allahın işine hiç düşünmemiştimkanka valla millet sıkıntı yok , sil tekrar yükle düzeldi falan yazıyo ya iyice delleniyorum
konu ben de açtım millet güvenlik duvarını kapat diyor.. bak allahın işine hiç düşünmemiştim
hocam oyunla ilgisi yok gibiOyunu sıldım yuklucem gerı belkı duzelır kanser ettı benı
Bı o kaldı yapmadıgım onuda yapım dedımhocam oyunla ilgisi yok gibi
reis boşuna deneme %100 hileyle alakası var real virtualbox a (yan pc .d) attım denedimBı o kaldı yapmadıgım onuda yapım dedım
sendeki hatada böylemiydireis boşuna deneme %100 hileyle alakası var real virtualbox a (yan pc .d) attım denedim
Aga çalısıyor dıyenlerde varya tilt oldum ıyıce sorun tek bendede değil çözum var dıyende yok 2 defa format attımreis boşuna deneme %100 hileyle alakası var real virtualbox a (yan pc .d) attım denedim
sakin ha hileyi halletçem derken diskinden olmayasınAga çalısıyor dıyenlerde varya tilt oldum ıyıce sorun tek bendede değil çözum var dıyende yok 2 defa format attımparanoyaga bagladım ıyyıce
Evet dostum AYNISIsendeki hatada böylemiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?