Süper Üye
300 yorumun olmalı hileyi kullana bilmen içimWhat to do to get permission
300 yorumun olmalı hileyi kullana bilmen içimWhat to do to get permission
tek sen değilsin reis çözümü varsa beklemedeyimsıkınıtıyı yaşayan bi benmiyim ya![]()
kanka valla millet sıkıntı yok , sil tekrar yükle düzeldi falan yazıyo ya iyice delleniyorumtek sen değilsin reis çözümü varsa beklemedeyim![]()
konu ben de açtım millet güvenlik duvarını kapat diyor.. bak allahın işine hiç düşünmemiştimkanka valla millet sıkıntı yok , sil tekrar yükle düzeldi falan yazıyo ya iyice delleniyorum![]()
konu ben de açtım millet güvenlik duvarını kapat diyor.. bak allahın işine hiç düşünmemiştim![]()
hocam oyunla ilgisi yok gibiOyunu sıldım yuklucem gerı belkı duzelır kanser ettı benı![]()
Bı o kaldı yapmadıgım onuda yapım dedımhocam oyunla ilgisi yok gibi![]()
reis boşuna deneme %100 hileyle alakası var real virtualbox a (yan pc .d) attım denedimBı o kaldı yapmadıgım onuda yapım dedım![]()
sendeki hatada böylemiydireis boşuna deneme %100 hileyle alakası var real virtualbox a (yan pc .d) attım denedim![]()
Aga çalısıyor dıyenlerde varya tilt oldum ıyıce sorun tek bendede değil çözum var dıyende yok 2 defa format attımreis boşuna deneme %100 hileyle alakası var real virtualbox a (yan pc .d) attım denedim![]()
sakin ha hileyi halletçem derken diskinden olmayasınAga çalısıyor dıyenlerde varya tilt oldum ıyıce sorun tek bendede değil çözum var dıyende yok 2 defa format attımparanoyaga bagladım ıyyıce
Evet dostum AYNISIsendeki hatada böylemiydi