pubg hile kullanan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
aranızda ban yıyen var mı yedıysenız ne kadar surede yednız legıt oynadıgınız halde mı yedınız ve ne kadar surelıgnıe yedınız tesekkurler
ban yemedim sekmeme hilesi belli olmuyo çünkü direkt hs gibi falan değil silahları kontrol etmesi kolaylaşıyo

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hala kullanıyorum sorabilirsin
reiz 22 mesajın var nasıl hala kullanıyorsun

ban yemedim sekmeme hilesi belli olmuyo çünkü direkt hs gibi falan değil silahları kontrol etmesi kolaylaşıyo
senınde 40 mesaj var .d pubg nıck verırmısın reız bı wınım olsun
Post automatically merged:

Steam Pubg den mi bahsediyorsun?
aynen
esp kullandım 1 gün ban yemiştim :D
ben de bundan korkuyorum hem ucretlı oyun hem de skın falan var

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI

aynen

Bildiğim kadarıyla steamda hile programlarını belirleyip oto ban atan bir sistem yok, report üzerine ban yiyosun, belli etmeden oyna çok 1. olma çok kill kovalama bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI

aynen

kardeşim hileyi burdan indirmedim ki 5-6 ay önce kullanmıştım youtubedan araştırıp zaten şu an pubg oynamıyorum

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eskiden kullandım ama son nerdeyse 1 yıldır pubgye elimi sürmedim

Banlı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar anlamadığım birşey var bu hileyi daha önce normal üyeler kullanabiliyordu şimdi test sürümü çıkmış neden normal üyeler kullanamıyor bu site bildiğim kadarı ile para ile hile satmıyor ve herkes faydalansın diye uğraş veriliyor ben bu sitede 1 yıldır üyeyim ve hep buradaki hileleri kullandım şimdi neden böyle bir uygulama yapıldı sadece seçkin üyeler kullanıyor hileleri yani diyorsunuz ki seçkin üye ol yoksa ne halin varsa gör bumu yani durum 1 yıldır bu sitedeyim ve hemen hemen sürekli aktifim ama bir seçkin üyelik alamadım entresan bir durum ne yapalım üyeliği para ile mi satın alalım nasıl yapalım varmı böyle bir uygulamanız vereyim parasınıda ADMİN olup herşeyden faydalanayım bari

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
sadece izlemeyi açarsan ban yeme oranın %20 falan

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ben kullandım ve hileye tamamen hakimim sorucağın bişey olursa özelden yasabilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar anlamadığım birşey var bu hileyi daha önce normal üyeler kullanabiliyordu şimdi test sürümü çıkmış neden normal üyeler kullanamıyor bu site bildiğim kadarı ile para ile hile satmıyor ve herkes faydalansın diye uğraş veriliyor ben bu sitede 1 yıldır üyeyim ve hep buradaki hileleri kullandım şimdi neden böyle bir uygulama yapıldı sadece seçkin üyeler kullanıyor hileleri yani diyorsunuz ki seçkin üye ol yoksa ne halin varsa gör bumu yani durum 1 yıldır bu sitedeyim ve hemen hemen sürekli aktifim ama bir seçkin üyelik alamadım entresan bir durum ne yapalım üyeliği para ile mi satın alalım nasıl yapalım varmı böyle bir uygulamanız vereyim parasınıda ADMİN olup herşeyden faydalanayım bari
zaten parayla degıl 300 mesaj yazman laızm

Süper Üye
6 HİZMET YILI
ban sorunu çok belli edersen başına gelir ancak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...