Onaylı Üye
Hileyi kullanabilmen için onaylı üye olman gerekiyor hack senter da videolu anlatım mevcuttur. Hileyi açtığınızda türkçeye çevirebilirProgramdaki hilelerin kullanımlarının bazılarını anlayamadım! Bir video linki veya anlatım dökümanı bulamadım. Siteden arattım ama istediğim bilgileri bulamadım, yardımcı olur musunuz? Bir sorumda, yeni kullanıcı ile seçkin kullanıcıya kadar programın farklılıkları nelerdir?
Açıklama nerede bı link veya resim upload edermisiniz? Ben açıklamayı farkedemedim yahut göremedim.hıle acıklmasında yazıyorr kardesım bı bk ıstersen
bak nasıl kullanıcagın ıle ılgılı vıdeo buAçıklama nerede bı link veya resim upload edermisiniz? Ben açıklamayı farkedemedim yahut göremedim.
Hileyi kullanabilmen için onaylı üye olman gerekiyor hack senter da videolu anlatım mevcuttur. Hileyi açtığınızda türkçeye çevirebilir
hangi özelliklerin acık hangi hangilerini kapayacağınızı siz seçeceksiniz bunu antraman sahasında deneyerek öğrenebilirsiniz
Teşekkür ederim güzel ama bazı ayrıntıları vermemişler. Ben aimbottaki X1 x2 ne işe yarıyor onu anlamadım mesela. Artı yumuşaklık ayarı kaçta olmali, acı kaçta olmali. Ne yaptimsa sonuç hep aynı gibi geldi. Bu konuda tam bir doküman bulamadım.bak nasıl kullanıcagın ıle ılgılı vıdeo bu
Belki de ben çalıştığını sanıyorum. Problem bundan olabilir. İlk kez hile kullanıyorum o yüzden tam bilemedim.hile calisiyormu suan?
Peki bu hile sizde çalışıyor mu? Çalışıyorsa nasıl çalışıyor, çalışıp çalışmadığını nereden anlicazhile calisiyormu suan?
Peki bu hile sizde çalışıyor mu? Çalışıyorsa nasıl çalışıyor, çalışıp çalışmadığını nereden anlicazhile calisiyormu suan?
Ben adını dword Hack diye aratmadim ondan bulamamıştım. Öğreneceğiz daha acemiyiz abisi... Teşekkürler...Youtube'da ''Pubg mobile dword hack'' diye aratırsan karşına bir sürü video çıkıyor ordan bakıp yapabilirsin.
Yok estağfurullah. Rica ederim iyi forumlar.Ben adını dword Hack diye aratmadim ondan bulamamıştım. Öğreneceğiz daha acemiyiz abisi... Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?