Uzman Üye
ezpubgmhangi hileyi kullandın
knk galiba direkt hilede sıkıntı var ama hilede sıkıntı olsa bunu hemen düzelticeklerini düşünyorum ama gördüğüme göre haftalardır bu sorun vardostum hile kullandıktan sonra windows güvenliğini aç hileyi sil
Dword kullan, ezpubg dt oldu.ezpubgm
knkcım ben biraz kolsuzumda ondada aimbot yok galiba ondan kullanmadımDword kullan, ezpubg dt oldu.
Yanlış hileyi açmışsın hocam high ban risk yazıyordu ona keşke baksaydın, yazık oldu hesaba. Pubg DWORD banlatmıyor ama diğeri anınıda ban yedirtiyor (bypass yoksa). 300 maç civarı oynadım DWORD hilesiyle ban yemedim. Çok belli edersen incelemeye alınıyorsun ama onda da ban yemiyorsun, yani en azından ben yemedim. Legit oynadığın sürece de ne ban var ne inceleme.ezpubgm
ezpubgm banlatıyor kanka dword kullanezpubgm
aimbot ezpubgm dede calısmıyor suanknkcım ben biraz kolsuzumda ondada aimbot yok galiba ondan kullanmadım
Maalesef, ezpubgm ile doğru düzgün oynayamadan ban yersiniz. Sadece dword kullanmaktan başka çareniz yok gibi.knkcım ben biraz kolsuzumda ondada aimbot yok galiba ondan kullanmadım
reis tamamda ben kolsuzum işte ya ondada aimbot yokYanlış hileyi açmışsın hocam high ban risk yazıyordu ona keşke baksaydın, yazık oldu hesaba. Pubg DWORD banlatmıyor ama diğeri anınıda ban yedirtiyor (bypass yoksa). 300 maç civarı oynadım DWORD hilesiyle ban yemedim. Çok belli edersen incelemeye alınıyorsun ama onda da ban yemiyorsun, yani en azından ben yemedim. Legit oynadığın sürece de ne ban var ne inceleme.
Paralı bypasslar var aylık 700 800 TL onları alıp EzPUBGM açarsan ban yemezsin. Ama değmez pubg mobile için 800 TL. Sana kalmış.reis tamamda ben kolsuzum işte ya ondada aimbot yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?