pubg hile teknik sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
slmmerhyaba sayın forum admınlewrı ben bırsey sormak istiyorum pubg hileyı guncelestıren admın kardesım (ioz) kardesım elıne emegıne saglık bızler ıcın ugrasıyorsun lakın kafama takılan bırsey var lutfen yardımcı olurmusun benmı yanlıs yapıyorum yoksa genelındebolebır skıntı varmı bılmıyorum pubg hıleyı aktıf edıp oyun oynadıkdan sonra 3 yada 4 oyundan sonra ya kendı ban atıyor yadaoyundan cıkıp gerı gırıdgımızde hesap banlanmıs oluyor . özurdılerım bızdemı bendemı bı skıntıo var yoksa hilenın genetıgındemı bı skıntı var lutfen yardımcı olurmusun . ne yapmamız yada nasıl yapmamız hakknda bana bıze bı bılgı verırısen cok sevınırım sevınırız . şimdiden elıne emegıne saglık kardresım cok ıyısın basarılalırınızın devamını dilerım saygıalrımla arz ederım...

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hile dt yüksek ihtimalle max 1 günde ban atıyor normal gayet. dolu hesapta hile açma

Üye
1 HİZMET YILI
hile dt yüksek ihtimalle max 1 günde ban atıyor normal gayet. dolu hesapta hile açma
gues de de aynı sorun var zaten ama bence durumun haklımıyetıne admınler bılıyordur dıye umuyorum acıklmayıadöınden bekleıyorum belkı bılmedıtgımız bırsey varıdr yada yanlıs bırsey yapıyoruz dur..? gende bılgı için tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...