Hangi özellikler açıktıslm arkadaşlar hile yuzunden ban yedım tam 10 sene bunu nasıl düzete biliriz bilen arkadaşım va4rmı bana yardım cı olursanız sevınırım
Hangi özellikleri açıyorsunPUBG MOBILE - DWORD HACK oyuna girince 2 dakika içinde ban atıyor oto sanırım daha mermı atmadan ban yiyorum atladığım bir şeymı var düzeltmem gereken
Ozaman tabi yersin sadece esp açarsan yemezsinhemen hemen hepsini açıyorum
Hayıryeni bir hile çıkmış xantia dego_hack diye bu hilenin memory hackle ilgisi varmı ayrıca indirince chrome tarafından engellendi yazısı çıkıyor bu
Atar hem de%100 hatta ben aim açtığım için Full royal pass lı olan hesabım 80 tl yüklemiştim 10 yıl ban yedimpeki aim açsam ban atıyormu teşekkürler
Kardas Banada yuklermisinz mobilTamam bana id ve şifreni yaz
Onlara karşı hileni belli etsende bir şey olmaz sonuçta adamlarda hile yine de sorumluluk tamamen sana aittiranladım saol yok adamlar 300 metreden koşarken akm ile tek atıyor bir şey yapamıyorum
Team viever yüklü ise müsait bir zaman da sana destek verebilirimben önceden yüklüydü sorun yoktu emülator sildim yeniden kurdum ve hile çalışmıyor artık
sorun çözüldü emülatörü baştan silip kurdum oldu@Bycenti bu emülatör ya bilgisayarda oynan pubg mobile için yapılmış bir hiledir istersen bilgisayarın var ise yapabilirim
Post automatically merged:
Onlara karşı hileni belli etsende bir şey olmaz sonuçta adamlarda hile yine de sorumluluk tamamen sana aittir
Post automatically merged:
Team viever yüklü ise müsait bir zaman da sana destek verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?