PUBG hile yapamayanlara destek veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba arkadaşlar forumda birçok arkadaşımızın hileyi yapamadığını görüyorum ve bende konu açma gereği duydum eğer hile ilgili yardıma ihtiyacınız varsa konuma yorum yaparsanız size gereken desteği vereceğim

Edit:Konu açamayan arkadaş için böyle konuya gerek duydum

Üye
7 HİZMET YILI
slm arkadaşlar hile yuzunden ban yedım tam 10 sene bunu nasıl düzete biliriz bilen arkadaşım va4rmı bana yardım cı olursanız sevınırım

Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi kurdum açtım pubg mobili seçtim siteye giriş bekleniyor kısmında takılı kaldı ilerlemiyor. Siteye giriş de yaptım, sayfayı da yeniledim, reklama da tıkladım. Tepki vermiyor aynı yerde bekliyor.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
PUBG MOBILE - DWORD HACK oyuna girince 2 dakika içinde ban atıyor oto sanırım daha mermı atmadan ban yiyorum atladığım bir şeymı var düzeltmem gereken

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
yeni bir hile çıkmış xantia dego_hack diye bu hilenin memory hackle ilgisi varmı ayrıca indirince chrome tarafından engellendi yazısı çıkıyor bu

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben önceden yüklüydü sorun yoktu emülator sildim yeniden kurdum ve hile çalışmıyor artık

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
@Bycenti bu emülatör ya bilgisayarda oynan pubg mobile için yapılmış bir hiledir istersen bilgisayarın var ise yapabilirim
Post automatically merged:

anladım saol yok adamlar 300 metreden koşarken akm ile tek atıyor bir şey yapamıyorum :)
Onlara karşı hileni belli etsende bir şey olmaz sonuçta adamlarda hile yine de sorumluluk tamamen sana aittir

ben önceden yüklüydü sorun yoktu emülator sildim yeniden kurdum ve hile çalışmıyor artık
Team viever yüklü ise müsait bir zaman da sana destek verebilirim

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
@Bycenti bu emülatör ya bilgisayarda oynan pubg mobile için yapılmış bir hiledir istersen bilgisayarın var ise yapabilirim

Onlara karşı hileni belli etsende bir şey olmaz sonuçta adamlarda hile yine de sorumluluk tamamen sana aittir

Team viever yüklü ise müsait bir zaman da sana destek verebilirim
sorun çözüldü emülatörü baştan silip kurdum oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...