PUBG hile yapamayanlara destek veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba arkadaşlar forumda birçok arkadaşımızın hileyi yapamadığını görüyorum ve bende konu açma gereği duydum eğer hile ilgili yardıma ihtiyacınız varsa konuma yorum yaparsanız size gereken desteği vereceğim

Edit:Konu açamayan arkadaş için böyle konuya gerek duydum

ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sistem belirtilen yolu bulamıyor aynı hatayı alıyorum.silip tekrar yükledim ama değişen birşey yok. ?
silip yeniden yüklediğin şey hile mi oyun mu eğer hileyse, hile ve oyunu baştan yükle sorun düzelecektir olmazsa bi tarama yaptır bilgisayarda büyük ihtimal hile dosya konumunu bulamadı

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyunu silip kurmakla veya windovs defender devre dışı bırakmakla olmuyor.öncelikle hiçbir antivürüs programı kurma formattan sonra öyle dene benimde ne yaptıysam olmadı ama formattan sonra oldu ve şu anda güncelleme var istesende işe yaramıyor :)

Üye
7 HİZMET YILI
bypas kullanmayı bılıyormusun veye gösterebilirmisin tv versem ?
Post automatically merged:

birde cogunlukla verı degısımı hatası alıp ban yıyo carlar bu hılenın guncel olmamasındanmı yoksa bypass kullanmadıgımız ıcınmı ?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm güzel kardeşim günlerdir yazıp duruyorum allah için bi yardımcı olurmusun

Öncelikle tamamen renkli olmasa daha iyi olur diye düşünüyorum. Sorun nedir?

bypas kullanmayı bılıyormusun veye gösterebilirmisin tv versem ?

birde cogunlukla verı degısımı hatası alıp ban yıyo carlar bu hılenın guncel olmamasındanmı yoksa bypass kullanmadıgımız ıcınmı ?

Burada ki konuya bakar isen sana yardımcı olacaktır. İyi forumlar

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
selamlar,,,ben tencent emülatörde oynuyorum --dil ayarlarını çince yaptığım zaman yazılar çince oluyor fakat oyunu aktifleştirme butonu ingilizce kalıyor bunun çözümü yokmu ---pc yi sıfırladım oyunu yeniden kurdum yine olmuyor yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...