anladım sağolhepsi ban atıyor girip bakıcaktım nasıl diye 10sene yedim ben tek oyunda
kanka para yatırdığım bir hesapda oynucam ayarlarını paylaşırmısınhttps://memoryhackers.org/cheats/dword-pubgm-hack.54/bunu uzun süredir kullanıyorum ban atmıyor dostum
eleman belliki hwid yemiş ben aynı hesabta 5. sezonum ban felan yokanladım sağol
benim hesapta paralı royal pass + bi kaç kez uc atılmş hesap hilede zaten bi esp ve radar var adamı izledini belli etme yeterli ban yemessinkanka para yatırdığım bir hesapda oynucam ayarlarını paylaşırmısın
kanka ayarlarını paylaşırsan sevinirim kullanırım bendeeleman belliki hwid yemiş ben aynı hesabta 5. sezonum ban felan yok
Hiç ban yemedim şükür.Ben hiç aim filan kullanıyor esp yeterli.şu anda 2 sezon oldu hala ban yemedim hatta şu an dedektif ünvanım varez pubgm kullanıyorum ama sen diğerini kullan çünkü rapordan ban yersin raporlamaları için hem aim hemde adamı izlersen rapor yersin bunun dışında ban yiyeceğini sanmıyorum hwid ban yememişsen eğer önceden gönül rahatlığıyla oynayabilirsin