Pubg Hilesi dosya sistem dosyası silme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sayın yönetici ve üyeler persi0.sys diye bir sistem dosyası var. Hileyi çalıştıramadığım gibi bu sistem dosyasını da kaldıramıyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Tam olarak anlamadım bir görüntü atarsan sana daha fazla yardımcı olabilirim bu arada neden sistem dosyasını kaldırmak istiyorsun zaten bilgisayarında Deep Freeze kurulu

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
onun virüs olduğunu söyleyenler var ben nasıl kaldırdıgımı hatırlamıyorum kb

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tam olarak anlamadım bir görüntü atarsan sana daha fazla yardımcı olabilirim bu arada neden sistem dosyasını kaldırmak istiyorsun zaten bilgisayarında Deep Freeze kurulu
C klasöründe en altta hileyi çalıştırınca sistem dosyası oluşturuyor. bu arada sen benim bilgisayarımda deep freeze oldugunu nerden biliyorsun

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
C klasöründe en altta hileyi çalıştırınca sistem dosyası oluşturuyor. bu arada sen benim bilgisayarımda deep freeze oldugunu nerden biliyorsun
Çünkü o persi0.sys Deep Freeze Dosyasıdır eğer yoksa [Büyük ihtimalle vardır ama neyse] reklam yazılımı olarak inmiştir

Eskiden hiç avast ya da ESET yükledinmi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
administrator hesabı açıp silebilirsin ben başka bir sorunu bu şekilde çözmüştüm.araştır istersen.

Susmak noktasız bir cümledir
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
deepfreeze kullanıyorsunda mı bu dosya var yoksa kullanmıyorsunda mı var. eğer kullanıyorsan setupu varsa ordan unistall yapmalısın yada anti deep freeze indirmelisin yada sistem saaitini biostan geriye almalısın

ApranaXx
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Persi0.sys dosyası deepfreeze uygulamasının bi dosyası bunun olduğunu söylüyorsanız pc nizde deepfreeze olduğunu bilmek zor değil :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tamam arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim . konuyu kapatalım bir konu açtım bir ssürü spam mesajı atmak için yer arayanlar var

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Pc Adminstrarors olması gerekli diye biliyorum eğer böyle değilse yeni bir kullanıcı aç yönetici hesap seç ordan dene

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
silinmeyen dosya silmek isteyen için 3 parti program IOBit Unlocker program kullanman gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bilmiyorum bk bende yorumlardan öğreniyim cahiliz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sayın yönetici ve üyeler persi0.sys diye bir sistem dosyası var. Hileyi çalıştıramadığım gibi bu sistem dosyasınıda kaldıramıyorum yorumlarınızı bekliyorum. konu dışı rant kasmak için yorum yapanları
raporluyorum
arkadaşım hile silmek için önce pc yeniden başlat başlattıktan sonra siliniyor bendede olmuştu çünki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...