- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Pubg Mobile Hilesi İçin Böyle Bir Kısıtlama Yok.Onaylı Üye olman gerekiyor Pubg Mobile Hilesi için
kanka onaylı üye gerekseydi hileyi aktif etmezdi hile çalışıyor sanırım ama benim gameloop da ekran simsiyah oluyor ve düzelmiyorOnaylı Üye olman gerekiyor Pubg Mobile Hilesi için
hayır sadece video izleyerek yapmaya çalışmıştım. Teşekkür ederim umarım olur...
sistemim iyi kanka, sanırım eksik bilgiye sahip iken yapmaya çalıştığımdan kaynaklanan bir sorunmuş şuan yeterli bilgiye sahibim ve inşallah biraz sonra kesin yapıcam hileyi (Teşekkürler Hepinize)Nasıl düzgün çalışmıyor. Sistemin iyiyse düzgün çalışması lazim
Arkadaşlar Selamün Aleyküm Pubg hilesi olan (Dword VIP R3 [0.17]) bu uygulamayı doğru bir şekilde açtım ve oyuna giriş yaptığımda hile çalışıyor ama ekran siyah oluyor 35dk uğraştım ama bir türlü yapamadım arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz...<3
İnşallah. Ben çok oynadım hileyle güzel çalışıyor yanisistemim iyi kanka, sanırım eksik bilgiye sahip iken yapmaya çalıştığımdan kaynaklanan bir sorunmuş şuan yeterli bilgiye sahibim ve inşallah biraz sonra kesin yapıcam hileyi (Teşekkürler Hepinize)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?