Onaylı Üye
su ana kadar tac oldum fatıhe hıc kasmadım ama yenı hıleyle fatıhe denıcem
onaylı üye olman lazım dostumhileyi nasıl aktıf edıcez hata werıyor ındırmıyor hıleyı
knk as 6'ya kadar çıktım sonra ban yedim hesap 67 lvl'diPubg Hilesi kulanlanlar içinde fatih olan varmı
geçmiş olsınknk as 6'ya kadar çıktım sonra ban yedim hesap 67 lvl'di
fazla beli etme benceeskiden 10 dk ban veriyordu şimdi 10 yıl veriyor![]()
evetŞuanki hile ile belli etmeden oynarsan gayet kolay cıkarsın tek lazım olan şey zaman.
dword da çok rahat kasan var ban yokPubg Hilesi kulanlanlar içinde fatih olan varmı
No highest tier is dominatorI was wondering if anyone could cheat and reach the conqueror?
ben daha olamadımPubg Hilesi kulanlanlar içinde fatih olan varmı
o kadarınıda vurman lazım herşeyi hileden beklemeyinfatih olunmaz yaa sade esp ile çok zor aimin olucakki anca
o kadarınıda vurman lazım herşeyi hileden beklemeyinfatih olunmaz yaa sade esp ile çok zor aimin olucakki anca
o zaman oyunun zevki çıkmazabartmadan fazla kıl almadan bence oyunun zevkını cıkarın
sadece esp ile ban yemen biraz zorOynayan varmı ben aimbot ile oynadım 10 yıl banı yapıştırdı aimbotsuz sadece görüşle oynasam ban yer miyim acaba![]()
sadece oynamak zevkli olsaydı burda olmazdık ki kaldıki insanların zevkine karışamazsınhile mile uğraşmayın hocam. Boş işler bunlar girin oynayın iyileştirin kendinizi ban yer üzülürsünüz
sezon 19 da oldum sadecePubg Hilesi kulanlanlar içinde fatih olan varmı