Çözüldü PUBG Hilesi son güncellemeden sonra çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
pugb hilesi son güncellemeden sonra çalışmyor oyunun içinde adamalrı göstermiyor bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
knka ben baya önceden sadece izlemeyı kullanıyordum simdi rp aldım sezon bası actım hıleyı calısmadı sonra sıldım. bende beklıyorum sizler gibi acaba rp alınmıs hesapta sadece ızleme kullansam ve uzerıme rushlayan oyuncuya vursam sıkıntı yasar mıyım ban olayı fılan ??

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Nedense bende bir sorun yok sizdeki emülatör veya driverlardanda olabilir, Oyunun Konusundan Kendinizde Takip Edebilirsiniz Bzenleri Bendede Oluyor Umarım En Kısa Sürede Güncellenir, Dostum sende hilesiz oynayabilirsin o esnada xd

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hile bu sonuçta kral yani fixlenmiş olabilir bekleyecez o oyunsa buda MemoryHackers zamanı gelince krallar gibi karşımıza sunmasını bilirler :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Benim sabah çalışıyosu ama yarım esp de yarısını gösteriyo yarısını göstermiyodu adamların akşam üstü tekrar girdim çalılmıyodu

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Konuyu yanlış açmışsın dostum öncelikle şunu belirteyim bir de. en yakın zamanda yetkililer kontrol edip onaylar ise bir problem olduğunu, diğer güne kalmaz halledilir, sabırlı olmaya çalış dosstum, iyi oyunlar iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...