abi o bilgisiyar uzaya çıkarıyor diyorlar doğrumuOynuyoruz dword teamce ama optimizasyon sorunu çok var.
Sistem Özelliklerim:
Amd FX8300 4.3 GHZ
1600mHz 16GB DDR3 Ram
Sapphire R9 380x 4GB Nitro Gaming 256 Bit Ekran Kartı
ve full lowda, 1280x720 de oynuyorum ona rağmen 30fps zor alıyorum bazen![]()
Yok be o kadar da iyi değil benim sistemim, ben bu sistemi geçen sene dizdim ama nerden baksan 2015 - 2014 ün sistemi yani eski, işlemci kötü sadece, ve anakart. Ekran kartı orta-üst segment diyebiliriz. Bir kaç ay sonra daha iyi bir sistem dizeceğim, ya ryzen dizerim yada 7700k falan.abi o bilgisiyar uzaya çıkarıyor diyorlar doğrumu![]()
abi amd sözünde durursa ryzen derim. eski sisteminide çekiliş yap bariYok be o kadar da iyi değil benim sistemim, ben bu sistemi geçen sene dizdim ama nerden baksan 2015 - 2014 ün sistemi yani eski, işlemci kötü sadece, ve anakart. Ekran kartı orta-üst segment diyebiliriz. Bir kaç ay sonra daha iyi bir sistem dizeceğim, ya ryzen dizerim yada 7700k falan.
Ryzen dizeceksem 1800x alırım direk, hiç r5 - r3 uğraşmam, çünkü eskisi gibi fiyat performans değil , yani az para verip intel gibi bir performans alamıyorsun, intelde fiyatları aşağıya çekti açıkcası yani ryzen gibi bir yeni sistem alacağıma intel gibi stabilize bir sistem almak daha mantıklı geliyorabi amd sözünde durursa ryzen derim. eski sisteminide çekiliş yap bari![]()
sende haklısın ama ryzen pahalıda olsa şuan inteli çoşturur fakat intel tabiki daha stabil bir sistem bide abi eski sistemini çekiliş yaparmısınRyzen dizeceksem 1800x alırım direk, hiç r5 - r3 uğraşmam, çünkü eskisi gibi fiyat performans değil , yani az para verip intel gibi bir performans alamıyorsun, intelde fiyatları aşağıya çekti açıkcası yani ryzen gibi bir yeni sistem alacağıma intel gibi stabilize bir sistem almak daha mantıklı geliyor![]()