PUBG HWID ban mı atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
söyle bir durum olmuştu. ben hileyi aslında gerçek hesabımla pc den oyuna hiç girmedim ve hiç hile kullanmadım. bi kac kere girdim ama asıl hesabımla hiç hile kullanmadım. fakat yedek hesabım banlandıkdan 1saat sonra telefonumdan asıl hesabımda ban yedi muhtemelen böyle bişi oluyor. yedek hesaplarda ban yiyor sonraki girdiklerinde hwid den kırmızı çizgiye alınıyor.

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
riski göze alarak kullanman lazım ban atma riski her zaman vardır.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hwid ban atıyor ama pubg nin attığı ban kolayca kaldırılıyor basit bir spoofer ile

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Banlanan hesabınızdan sonra girdikleriniz spoofer uygulamadıysanız riske girer, banlanma olasılığı %85 civarında.

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba pubg mobile hilesinden bahsediyorsanız o hwid ban atmıyor. Pc pubg ise şu anda aktif bir hilesi yok

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Evet hwid ban atıyor ilk başta 30 gün atıyor sonra hwid atıyor

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka pubg el değiştirdiği için daha sıkıya almış bu ban olaylarını artık direk hile kullananları hwid le indiriyorlar :(

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
HWID'yi gerçekten yasaklıyor mu bilmiyorum ama bir arkadaşım yasaklandıktan sonra bilgisayarını biçimlendirdiğini ve pencereleri yeniden yüklediğini ve yeni bir hesapta hile kullanmadan yasaklandığını söyledi. Yani evet, belki, ama sanmıyorum. Gameloop, yalnızca kullandığınız öykünücünün cihaz kimliğini yasaklayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...