☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Herkese selam gencler simdi bana pubg mobile icin kullanılabilecek yada calisan makro programi lazim yardimci olabilecek varmi bana
merhaba kısmaktan kastınız nedir öğretirmisinizMobile için olan makro ban sebebi sayılıyor genelde. Onun yerine kısarak Aimbot kullana bilirsin. İyi forumlar
merhaba kısmaktan kastınız nedir öğretirmisiniz
Zaten aimbotu usta bir sekilde kullaniyorum mouse ayarimda var ona gore macro ayarli farede zaten bana sadece sekmeme yani recoil gibi bisey lazim degil onda zaten ban atiyolar biliyorum bana sadece nasil anlatsam ince ayar seklinde atis yapilabilecek mesela kar 98 ile fazla sekmeden m416 ile 4x ile fazla sekmeden yapabilcek bi macro olcak illa nokta atisi yapsin istemiyom hiledeki ayarla sapitiyo derdimi anlatabildimmiFazla abartmadan demek örneğin Aimbot Speed 1 - Fov Speed 1 gibisinden.
Zaten aimbotu usta bir sekilde kullaniyorum mouse ayarimda var ona gore macro ayarli farede zaten bana sadece sekmeme yani recoil gibi bisey lazim degil onda zaten ban atiyolar biliyorum bana sadece nasil anlatsam ince ayar seklinde atis yapilabilecek mesela kar 98 ile fazla sekmeden m416 ile 4x ile fazla sekmeden yapabilcek bi macro olcak illa nokta atisi yapsin istemiyom hiledeki ayarla sapitiyo derdimi anlatabildimmi
Kardesim Forumda var bakveri değişimi hatası yüzünden 1 gün ban attı bunun çözümü vardı sanırsam dosya siliyorduk bi bilen yazarsa sevnirim