yes it's true .![]()
thank For yor suggestionI used ui memory hack over 100+ matches. but on 6th August, I got a ban for 10 years. Then I opened it with another account and got banned after playing 3 games.
ps: never used aim bot
haklısın öylece bırakacak halleri yokYani illaki gelişecekler tencent önü açık bi şirket
Bazı şirketler parayı bulunca yapabiliyo zaten kazandım diyip işleri salıyorlarhaklısın öylece bırakacak halleri yok![]()
o tür şirketler hep batmaya mahkumdur . o parada biticek ama öngörülü insanlar şirketi geliştirmeye devam eder. bak şuan wolftünün halineBazı şirketler parayı bulunca yapabiliyo zaten kazandım diyip işleri salıyorlar
Harbi sesli güldüm ne diyim o adamlarda zamanında popülerken adam akıllı yenilikler yapmadılar oyun her geçen gün kötüleşti eskiden lwrc diyince akan sular dururdu oyunu bok ettiler taramalı awp getirdiler silah ayrıca sekmiyo aofısdsafdoısadofııoso tür şirketler hep batmaya mahkumdur . o parada biticek ama öngörülü insanlar şirketi geliştirmeye devam eder. bak şuan wolftünün haline![]()
çok yazık çok ilgi gören bir oyunu kaybettiler aslında hatayı ne zaman yaptılar biliyormusun softnyx wolfu joygameye sattığı zaman yaptı hatayıHarbi sesli güldüm ne diyim o adamlarda zamanında popülerken adam akıllı yenilikler yapmadılar oyun her geçen gün kötüleşti eskiden lwrc diyince akan sular dururdu oyunu bok ettiler taramalı awp getirdiler silah ayrıca sekmiyo aofısdsafdoısadofııos
Hemde en büyük hatalarıydıçok yazık çok ilgi gören bir oyunu kaybettiler aslında hatayı ne zaman yaptılar biliyormusun softnyx wolfu joygameye sattığı zaman yaptı hatayı![]()
![]()
yazık çok yazık halbuki çok güzel bir oyunduHemde en büyük hatalarıydı
Eğer uğraşsalardı bu gün cs vs valorant demez wolftü vs valorant derdikyazık çok yazık halbuki çok güzel bir oyundu![]()
aynenEğer uğraşsalardı bu gün cs vs valorant demez wolftü vs valorant derdik
sanada iyi uykular kralaynenhadi size iyi sabahlar
![]()