Pubg kendi kendine kapanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce artık eski sistemin yeni oyunlarda bekleneni verememesi, oyunlarda düşük kalması nedeniyle sistemi yeniledim. Eski sistemde Pubg'yi arkadaşın hesabı ile birkaç kez oynamayı denemiştim ancak mümkün olmuyordu. 20-25 Fps ten öteye geçemiyorduk. Şimdi yeni sistemde oyun gayet güzel çalışıyor fakat tam oyuna girdim oyunu oynuyorum yaklaşık bi 5-10 dakika sonra oyun kendiliğinden kapanıyor ne bir crash report nede başka bir şey hiçbirşeyin olduğu yok. Başka hiçbir oyunda bu sıkıntıyı yaşamıyor iken bu oyunda böyle bir sıkıntı yaşamak şaşırttı doğrusu, biraz araştırma yaptım forumlarda benimle birkaç kişinin özellikle gtx1070 kullanan bazı arkadaşların aynı sıkıntıları yaşadığına tanık oldum fakat hiçbir çözüm yolu yok.

Sistem Özelliklerim:

Cpu: Intel Core İ7 6700K 4.0 Ghz 8Mb Chache LGA 1151

Motherboard: Asrock Falal1ty Z270 Professional Gaming

Ram: Corsair DDR4 16GB (2x8gb) Vengeance LPX 2400Mhz

Gpu: Galax Gtx1070 8GB 256 Bit GDDR5 EX O.C

Soğutucu: Zalman CNPS10X Performa Plus

Psu: Aerocool 750w 80+ Gold

Oyunları yedekleyip, steam'i silip yeniden kurdum, oyun dosyalarınıda doğruladım sorun aynen devam ediyor sürücüler de güncel ancak üst üste birden fazla güncelleme yaptı. Son çarem sürücüyü kaldırıp temiz kurulum yapmak ama onun öncesinde sizin görüşlerinizide almak istiyorum.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
directx güncelmi kanka?

DirectX,Visual Redistributable,PhysX,Net Framework tüm bileşenler güncel, yalnız ekran kartınının sürücü kurulumunu yaptıktan sonra kendisi tekrardan güncellemeler de bulundu. Üst üste sürekli yükleme yaptığından bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim daha olmadı. Genede bu oyunu sürekli oynayanlar var burada daha net bir cevap verebilirler diye düşünüyorum.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Başka oyunlardada atma oluyormu kanka bi denesen?

Başka oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum, ısınmadan kaynaklı desem sistem kendini korumaya almak amacıyla direkt kapatır ısıda gayet iyi durumda. Baştan en son günceli Nvidia sitesinden indirip en iyi temiz kurulum yapacağım

Üye
8 HİZMET YILI
Başka oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum, ısınmadan kaynaklı desem sistem kendini korumaya almak amacıyla direkt kapatır ısıda gayet iyi durumda. Baştan en son günceli Nvidia sitesinden indirip en iyi temiz kurulum yapacağım
Kanka ekran kartı driverlerin güncelse eski sürümlerini denemenden zarar gelmez bence?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Bekliyorum Haberdar Edersin :)

Ekran kartını temiz kurulum yaptım, Reshade denen grafikleri sözde daha parlak ve iyileştirdiğini söyleyen yazılımı denemek istemiştim onuda kaldırdım şuanlık herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Sanıyorum ki o yazılımla oyunun mevcut versiyonu arasında bir uyumsuzluk söz konusu bilemiyorum. İnternette öyle olduğu söyleniyor.

Sorun yaşayan arkadaşlar mutlak benim gibi Reshade denemek istemişlerse kaldırsınlar, internette araştırdığım kadarıyla bu crash hatalarını yaşatan yegane şey o, son çare de olmazsa temiz kurulum.

Üye
8 HİZMET YILI
Ekran kartını temiz kurulum yaptım, Reshade denen grafikleri sözde daha parlak ve iyileştirdiğini söyleyen yazılımı denemek istemiştim onuda kaldırdım şuanlık herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Sanıyorum ki o yazılımla oyunun mevcut versiyonu arasında bir uyumsuzluk söz konusu bilemiyorum.

Sorun yaşayan arkadaşlar mutlak benim gibi Reshade denemek istemişlerse kaldırsınlar, internette araştırdığım kadarıyla bu crash hatalarını yaşatan yegane şey o, son çare de olmazsa temiz kurulum.
Şimdilik konuşmak saçma olur bende çok yaptım o hatayı düzeldi diyosun ertesi gün sıkıntı çıkarıyor veya 1hafta sonra ilerleyen günlerde görücez ama ekran kartlının drivelerları ile alakalı bir durum galiba neyse sıkıntı yoksa iyi oyunlar oyununun tadını çıkart :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...