Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce artık eski sistemin yeni oyunlarda bekleneni verememesi, oyunlarda düşük kalması nedeniyle sistemi yeniledim. Eski sistemde Pubg'yi arkadaşın hesabı ile birkaç kez oynamayı denemiştim ancak mümkün olmuyordu. 20-25 Fps ten öteye geçemiyorduk. Şimdi yeni sistemde oyun gayet güzel çalışıyor fakat tam oyuna girdim oyunu oynuyorum yaklaşık bi 5-10 dakika sonra oyun kendiliğinden kapanıyor ne bir crash report nede başka bir şey hiçbirşeyin olduğu yok. Başka hiçbir oyunda bu sıkıntıyı yaşamıyor iken bu oyunda böyle bir sıkıntı yaşamak şaşırttı doğrusu, biraz araştırma yaptım forumlarda benimle birkaç kişinin özellikle gtx1070 kullanan bazı arkadaşların aynı sıkıntıları yaşadığına tanık oldum fakat hiçbir çözüm yolu yok.
Sistem Özelliklerim:
Cpu: Intel Core İ7 6700K 4.0 Ghz 8Mb Chache LGA 1151
Motherboard: Asrock Falal1ty Z270 Professional Gaming
Ram: Corsair DDR4 16GB (2x8gb) Vengeance LPX 2400Mhz
Gpu: Galax Gtx1070 8GB 256 Bit GDDR5 EX O.C
Soğutucu: Zalman CNPS10X Performa Plus
Psu: Aerocool 750w 80+ Gold
Oyunları yedekleyip, steam'i silip yeniden kurdum, oyun dosyalarınıda doğruladım sorun aynen devam ediyor sürücüler de güncel ancak üst üste birden fazla güncelleme yaptı. Son çarem sürücüyü kaldırıp temiz kurulum yapmak ama onun öncesinde sizin görüşlerinizide almak istiyorum.
Sistem Özelliklerim:
Cpu: Intel Core İ7 6700K 4.0 Ghz 8Mb Chache LGA 1151
Motherboard: Asrock Falal1ty Z270 Professional Gaming
Ram: Corsair DDR4 16GB (2x8gb) Vengeance LPX 2400Mhz
Gpu: Galax Gtx1070 8GB 256 Bit GDDR5 EX O.C
Soğutucu: Zalman CNPS10X Performa Plus
Psu: Aerocool 750w 80+ Gold
Oyunları yedekleyip, steam'i silip yeniden kurdum, oyun dosyalarınıda doğruladım sorun aynen devam ediyor sürücüler de güncel ancak üst üste birden fazla güncelleme yaptı. Son çarem sürücüyü kaldırıp temiz kurulum yapmak ama onun öncesinde sizin görüşlerinizide almak istiyorum.