directx güncelmi kanka?
Başka oyunlardada atma oluyormu kanka bi denesen?
Kanka ekran kartı driverlerin güncelse eski sürümlerini denemenden zarar gelmez bence?Başka oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum, ısınmadan kaynaklı desem sistem kendini korumaya almak amacıyla direkt kapatır ısıda gayet iyi durumda. Baştan en son günceli Nvidia sitesinden indirip en iyi temiz kurulum yapacağım
Kanka ekran kartı driverlerin güncelse eski sürümlerini denemenden zarar gelmez bence?
Bekliyorum Haberdar EdersinBakalım tekrar yüklüyorum.
Bekliyorum Haberdar Edersin
Şimdilik konuşmak saçma olur bende çok yaptım o hatayı düzeldi diyosun ertesi gün sıkıntı çıkarıyor veya 1hafta sonra ilerleyen günlerde görücez ama ekran kartlının drivelerları ile alakalı bir durum galiba neyse sıkıntı yoksa iyi oyunlar oyununun tadını çıkartEkran kartını temiz kurulum yaptım, Reshade denen grafikleri sözde daha parlak ve iyileştirdiğini söyleyen yazılımı denemek istemiştim onuda kaldırdım şuanlık herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Sanıyorum ki o yazılımla oyunun mevcut versiyonu arasında bir uyumsuzluk söz konusu bilemiyorum.
Sorun yaşayan arkadaşlar mutlak benim gibi Reshade denemek istemişlerse kaldırsınlar, internette araştırdığım kadarıyla bu crash hatalarını yaşatan yegane şey o, son çare de olmazsa temiz kurulum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?