Pubg life hileli Duo arıyorum legit yapabildiği kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
pubg lite legit hile takim arkadaşı akşam ss alıp ekliyecem nicklerinizi yazın

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Alperan kardeşim discord atsana ordan adımı atayım burdanda atarımda çar hızlı 24 saat ban yiyor o yüzden yenisini açıyom dc atarsan daha iyi olur. görünce dönersin umarım

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Tatar_Ramazan Gece 10 dan sabaha kadar oyundayım.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tm reyiz bekliyom ben bu arada ben kabuslite kullanmıyorum haberiniz olsun. aimbotu falan güzel rage ile oynamak icinde iyide sevemedim ben Magici Bullet'li hile kullanıcam ona göre ama ondada belli etmem merak etmeyin normalde 2 3 maçta banlatan hile ile ben 3 gün sıkıntısız ban yemeden oynadım sonra dayanamayıp belli ettim banı yedim. neyse dc ismini atınca eklerim oynarız kardo benim pubg litede iniyor şuan 4 gb hızlı iner zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tm reyiz bekliyom ben bu arada ben kabuslite kullanmıyorum haberiniz olsun. aimbotu falan güzel rage ile oynamak icinde iyide sevemedim ben Magici Bullet'li hile kullanıcam ona göre ama ondada belli etmem merak etmeyin normalde 2 3 maçta banlatan hile ile ben 3 gün sıkıntısız ban yemeden oynadım sonra dayanamayıp belli ettim banı yedim. neyse dc ismini atınca eklerim oynarız kardo benim pubg litede iniyor şuan 4 gb hızlı iner zaten
DC verdim Alperen.4141#6178

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ekledim kardeşim dc den mesajda attım oyun şuan yüzde 61 de 4 gb dan 2.1 gb si indi 10 20 dk demeden iner şuan saat 09 47 ise 13 dkye falan tahmini iner gireriz dimi hemen yoksa squad oyniyacaksak başkalarını beklermiyim 4 hileli legit oynarız belki?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben geliridim de onaylı üye değilim

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben belli ederek oynasamda 1 haftadan fazla ban yemiyorum ekleyin nick SEVTAPP
attım istek
ekle kanka Azizzvatann
attım istek
ekle kanka Azizzvatann
gelmemiş seninki adını arattım o da çıkmadı
DC den ekleyin ban yersek ordan buluruz yine
MELİH#7597

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
onaylı üye olduktan sonra gelirim knka duo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...