MemoryUI nin handlesini kapatırsan taramalarda gözükmez diye düşünüyorum hileyle işin bittiği zaman handlesini kapatırsan exenin sorunun çözülebilir denemeye değer
MemoryUI nin handlesini kapatırsan taramalarda gözükmez diye düşünüyorum hileyle işin bittiği zaman handlesini kapatırsan exenin sorunun çözülebilir denemeye değer
evet hayırlı olsun bende 130 yıl ban yedım hıc bır bok yapmadığım halde demek pubg mobılı hılelı oynadımız ıcın tekrar ona gırınce bana atıyo kahpe bunlar kahpe
aga onun için bypass gerekir. fakat şu an pubg lite ın anti hile programı yeni ve tencent e ozel olduğu için bypass uzun süre çıkmaz. çıksada ücretli olur... bende elimden geldiği kadar bypass yapmaya çalışacağım. eğer bu bypass çıkarsa buraya yorum olarak yazarım linkiyle beraber
Ctrl+R yapıp "temp", "%temp%" ve "prefetch" yazıp hepsinin içini temizleyin. Ardından "C" adlı diskinizin içerisinde "kprocceshacker.sys" adlı dosyayı silin. Eğer silinmezse bir virüs tarama programı ile "Zorla kaldı" gibi bir seçenek ile kaldırabilirsiniz. İyi forumlar.
Geçmiş olsun cihaz ban yemişsin Donanım ban Yemişsin Hwıd değiştirme programları ile hwid değiştir tekrar dene olmadı bi format at sonra bidaha hwid değiştir.