Pubg Lite 100 yıl ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
3. parti program oldugundan dolayı ban yiyorsun başka hile olmasından dolayı değil.

Kardeşim bu 3. parti programın ne olduğunu bile söylemiyor oyun herhangi bir log dosyası yok neyi sileceğimizi veya kapatıcağımızı bilmiyoruz :DD

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
MemoryUI nin handlesini kapatırsan taramalarda gözükmez diye düşünüyorum hileyle işin bittiği zaman handlesini kapatırsan exenin sorunun çözülebilir denemeye değer

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende yedim memoryu yı ve cheat engine yi sildim bugün yemedim Allahdan donanım banı yemedim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Her Türlü Algılar Onu Gizli Yada Başka Birşeyin Dosyası Gibi Gösterici Olması Lazım

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
banada dün 100 yıl ban attılar. niye attılar bilmiyom. ticket attım ana avrat sövdüm ordan da engellediler.

Üye
7 HİZMET YILI
aynen bende banlandım mobilden cıktım lite gırdım ban yemısım

Üye
9 HİZMET YILI
evet hayırlı olsun bende 130 yıl ban yedım hıc bır bok yapmadığım halde demek pubg mobılı hılelı oynadımız ıcın tekrar ona gırınce bana atıyo kahpe bunlar kahpe :)

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aga onun için bypass gerekir. fakat şu an pubg lite ın anti hile programı yeni ve tencent e ozel olduğu için bypass uzun süre çıkmaz. çıksada ücretli olur... bende elimden geldiği kadar bypass yapmaya çalışacağım. eğer bu bypass çıkarsa buraya yorum olarak yazarım linkiyle beraber

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eyw yazıyosunda çözümünüde söylesen sevinirim.
al karşim
Post automatically merged:

Ctrl+R yapıp "temp", "%temp%" ve "prefetch" yazıp hepsinin içini temizleyin. Ardından "C" adlı diskinizin içerisinde "kprocceshacker.sys" adlı dosyayı silin. Eğer silinmezse bir virüs tarama programı ile "Zorla kaldı" gibi bir seçenek ile kaldırabilirsiniz. İyi forumlar.

al karşim

Üye
7 HİZMET YILI
Ben hiç hile kullanmadığım halde donanım ban yedim Oyuna giriyorum 5-10dk oynuyorum sonra bi anda hata geliyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben hiç hile kullanmadığım halde donanım ban yedim Oyuna giriyorum 5-10dk oynuyorum sonra bi anda hata geliyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Geçmiş olsun cihaz ban yemişsin Donanım ban Yemişsin Hwıd değiştirme programları ile hwid değiştir tekrar dene olmadı bi format at sonra bidaha hwid değiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...