PUBG Lite 100 Yıl Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Herkese selamlar, sadece hesap oluşturdum ve oyundan çıktım, oyuna bugün girmeye çalıştığımda 100 yıl ban yediğim yazıyor. Sanırım loaderdan bilgisayara düşen
1558839623426.png
bu dosya yüzünden. Çünkü zuluya girmeye çalıştığımda BattleEye oyuna girmeme izin vermiyor. Silinmiyor da.. Bu dosyayı nasıl silebiliriz ? Ayrıca loaderı açıp oyuna hileyi inject ettiğimde pcye düşmemesini nasıl sağlarız ?

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Yav ben bu pubg kadar gaddar ban Beren görmedim 1 ay 3 ay 1 yıl tamamda 10 yıl 100 yıl ban nasıl bir şey

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sınırsız ban işte 100 yıl yaşarsan oyun oynamaya dermanın kalmaz artık azrail ile köşe kapmaca oynarsın çübnkü düşersende seni kaldıran olmaz pamuğu yersin .

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende bugun girdim ban yedim bu ne la

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence PUBG Litede Hile açmak saçma beyler tertemiz oyunumuzu oynayalım bilekler konuşsun mobilde açıyorum köküne kadar o arrap hilecileri eziyorum fakat bu oyunda hile açmam tertermiz mis gibi oyun ne gerek var açmaya kolsuzmuyum :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence PUBG Litede Hile açmak saçma beyler tertemiz oyunumuzu oynayalım bilekler konuşsun mobilde açıyorum köküne kadar o arrap hilecileri eziyorum fakat bu oyunda hile açmam tertermiz mis gibi oyun ne gerek var açmaya kolsuzmuyum :D
Kardeşim hile açtığımızı kim söyledi ? Bir dosyadan şüphelendiğimi ve bu dosyadan nasıl kurtulabileceğimi sordum, sen konuyu bileğe getirmişsin.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim hile açtığımızı kim söyledi ? Bir dosyadan şüphelendiğimi ve bu dosyadan nasıl kurtulabileceğimi sordum, sen konuyu bileğe getirmişsin.
bir arkadaşımda ban yedi sebebi şu makrolu mause yüzünden direk yiyorsunuz 1.de sistem uyarıyor 2.de 100 yıl ban yiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...