- Konuyu başlatan
- Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Çok yanlış bir düşünce şekli. Sırf siz sevmiyorsunuz diye oyunun kapanması niye iyi oluyor?bende zaten pek sevmiyordum iyi olmuş
Çok yanlış bir düşünce şekli. Sırf siz sevmiyorsunuz diye oyunun kapanması niye iyi oluyor?bende zaten pek sevmiyordum iyi olmuş
Oyunda ciddi optimizasyon sorunları mevcut. Ne zaman düzelir orasını bilemeyiz.O zaman orijinal PUBG'ye düzenleme yapsınlar, adam diyor "15 bin liralık bilgisayarım var bende bile kasıyor"
Keşke.Bilgisayarı orta düzey olan arkadaşlar seri üzgün açıkçası ben üzüldüm keşke bitmeseydi![]()
PUBG Liteyi keşke salmasalardı.Steam PUBG'sine bilgisayarı kaldırmayanlar PUBG Lite oynuyordu artık onu da oynayamayacaklar yapacak bir şey yok PUBG Mobile'ye devam.
Hilesini ben de kullanıyordum. Oyunun kapanması üzdü artık PUBG: New State oynayacağız. Oyun çıksın.Bu platformda bulunmamın en büyük nedeni. Herkes hileydi bende hile yapmak için buraya kayıt olmuştum onaylı üye kasıyordum. Neyse 1 ay boyunca tadını çıkarta çıkarta hile yapayım. Tabii onaylı üye aldıktan sonra![]()
benimde hile yapabilmem için bir an önce onaylı üyelik almam lazım 50 mesaj kasıyorum yaniHilesini ben de kullanıyordum. Oyunun kapanması üzdü artık PUBG: New State oynayacağız. Oyun çıksın.
Konulara konuyla alakalı yorum yap halledersin sıkıntı yok. İyi forumlar.benimde hile yapabilmem için bir an önce onaylı üyelik almam lazım 50 mesaj kasıyorum yani