Pubg lite açarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merak ettim pubg lite açarmı yada pubg mobile oynatır mı ?

Ram : 3GB
Ekran kartı : Nvidia Geforce GT240 128 Bit 1GB
İşlemci : İntel Core (TM) i3 550 3.20ghz

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ne desek boş, açar deriz açmaz, açmaz deriz açar öyle bir sistemin var. en iyisi denemek 2gb oyun 5dk da indirirsin.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
ne desek boş, açar deriz açmaz, açmaz deriz açar öyle bir sistemin var. en iyisi denemek 2gb oyun 5dk da indirirsin.

Tamam teşekkür ederim. Pubg mobile kesin açar herhalde kasmadan oynarım diye tahmin ediyorum.
Arkadaşım nvidia geforce gt220 1 gb 128 bit 4gb ram ile kasmadan oynuyordu

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
o ekran kartı
Tamam teşekkür ederim. Pubg mobile kesin açar herhalde kasmadan oynarım diye tahmin ediyorum.
senin ekran kartın da öyle kötü bir kart değil zaten. crysis 2 çıktığı zaman bende gt 6600 vardı leş gibi kasıyordu oyun o zaman baya para biriktirip evga gt 240 almıştım sıkıntısız oynuyodum. grafik kalitesi olarak crysis 2 pubg mobilin 10 katı falan.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
o ekran kartı

senin ekran kartın da öyle kötü bir kart değil zaten. crysis 2 çıktığı zaman bende gt 6600 vardı leş gibi kasıyordu oyun o zaman baya para biriktirip evga gt 240 almıştım sıkıntısız oynuyodum. grafik kalitesi olarak crysis 2 pubg mobilin 10 katı falan.

pubg mobile oynatır ozaman pubg lite ı deneyeceğim açarsa onu oynarım kasmazsa eğer kasarsada pubg mobile
sanırsam gt 240 gta 5 bile açıyor.
cs go ve pubg mobile yükleyeceğim açıyor bunları sanırsam.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Vallaha bende Gts 250 256 bit 1 gb açmadı DirectX 11 istiyor oyun benim ekran kartımda 10 var.Bildigim kadarıyla Gt gts gtx diye gidiyor ekran kartı modelleri kısacası seninkisi gt oldugu için açma ihtimali oldugunu bile düşünmüyorum.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Vallaha bende Gts 250 256 bit 1 gb açmadı DirectX 11 istiyor oyun benim ekran kartımda 10 var.Bildigim kadarıyla Gt gts gtx diye gidiyor ekran kartı modelleri kısacası seninkisi gt oldugu için açma ihtimali oldugunu bile düşünmüyorum.

Pubg lite açmaz diyorsun peki pubg mobile açar herhalde

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Pubg lite açmaz diyorsun peki pubg mobile açar herhalde

Denemen lazım ama benim bildigim kadarıyla emulatör uygulaması ekran kartı kullanmıyor kullansada az kullanıyor işlemci üzerinden oluyor bütün işlemler ve görüntü olayı işlemcin biraz iyiyse açma şansı yüksek.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Denemen lazım ama benim bildigim kadarıyla emulatör uygulaması ekran kartı kullanmıyor kullansada az kullanıyor işlemci üzerinden oluyor bütün işlemler ve görüntü olayı işlemcin biraz iyiyse açma şansı yüksek.

tamam teşekkür ederim.

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
mobil açar. lite de açarda çok düşük fps alırsın. bi zevk alamazsın. bütün ayarlar düşükte oynarsın. daha doğrusu oynamaya çalışırsın..

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Oyunun açılıp açılmamasını geçtim oyun açılmıyor , defalarca silip tekrar kurdum ancak nafile . Önce PUBG adında bir oyun çıkar pahalı ve iyi bir sistem gerektiren oyun olsun sonra mobile versiyonunu çıkart , millet oynasın ona göre emulator çıkart iyi hamle takdiri hakediyor ama sen kalk PUBG Lite'ı duyur sadece Tailand'a ver sonra Türkiye'ye tarih ver o gün gelsin oyun açılmasın çok kötü bir durum hiç beklemezdim .

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
mobilde kasma olayı cok sacma kardeşim ya arkadasımın pc si benımkinden kat kat iyi kasıyor bende gram kasmıyor garip bir olay orada

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Pubg mobile kasmadan oynuyorum Pubg lite denemedim bile sanırsam açar ama kasar ona zaman harcayamacağım cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Tamam teşekkür ederim. Pubg mobile kesin açar herhalde kasmadan oynarım diye tahmin
ediyorum.
Görünüşe göre işlemcin fena diyil düşük ayarlarda rahat oynatır pubg mobile de oynatır zaten o sanallaştırma yoluyla çalışıyor yani gpu ya diyilde işlemciye yük biniyor ve ram 4 gb olursa daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...