game sens 30 çektim mouse dpı 800 olarak kullanıyorum bu seferde çoklu çatışmada seri dönemiyorum ama yinede spray atınca yukarı çekiyorAim yukarı çekiyorsa game sensini biraz düşürerek dene düzelecektir.
Hassasiyete göre smooth olması lazım onu ayarlarsan eğer 6xe kadar çok rahat oynarsın
teşekürler deniyicem peki aimsiz sprey attığımda aim yukarı çekiyor onun la ilgili yardım edebilirmisinizaimi daha verimli kulllanmak istiyorsan misc bölümünde hit intally var onu ac farkı görüceksin
büyük ithimal sekmemeden bashsedıyorsun bu sana önerdım şey ayriyetten sekmemeyide açıyorteşekürler deniyicem peki aimsiz sprey attığımda aim yukarı çekiyor onun la ilgili yardım edebilirmisiniz
O da aynı şekilde smooth ve hassasiyet arasındaki ilişkiye bağlı ben şuan aimli aimsiz çok net kafaya sprey atabiliyorum onun ayarını 4v4 maçlarda yapabilirsinteşekürler deniyicem peki aimsiz sprey attığımda aim yukarı çekiyor onun la ilgili yardım edebilirmisiniz
eyw usta inşallah düzelir spray atamıyorum sadece aim basarken düzeliyor ayarlamaları yapıncaO da aynı şekilde smooth ve hassasiyet arasındaki ilişkiye bağlı ben şuan aimli aimsiz çok net kafaya sprey atabiliyorum onun ayarını 4v4 maçlarda yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?