Çözüldü PUBG Lite Silent Aim ban atar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar pubg lite hilesini kullanıyorum daha oncede kullanmıştım aimi slient yapınca çok daha iyi oluyor bana gore ama onceden kullandıgımda ban yemiştim şu an 2 3 haftadır kullanıyorum mause ayarında kullanıyorum ve herhangi bi ban olayı yok çok belli etmemeye de dıkkat etmıyorum yani duz bi şekilde oynuyorum ayarı slient ayar yapsam ban atarmı acaba birde aim kafa boyun gövde ayarı çozunurlugu degıstırınce bı problem yaratırmı teşekkur edıyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kullandığın hileyi öyle aşırı aşırı şekilde millete belli edip rapor yemezsen ban riski fazla olmaz ama her hilenin ban riski vardır elbette

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
her hilenin bir ban riski vardır fakat memoryhackers ekibi gerçekten işini iyi yapan abilerim ama her hilenin normal riski vardır ama gerçekten sağlam bir hile açmanı tavsiye etmem izleme ile zaen adamları alabilirsin profesyonel oyuncu gibi oynamanı önerrim yarımcı olabildiysem rica ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
I only use ESP and I have never had a problem, it would be nice if they added no recoil so as not to use aim as cheat8

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
lite da aim sıkıntı diye biliyorum 2 kere oyun attıktan sonra ban yemiştim

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ban riskinin olduğunun farkındayım ama mause aim ile slient aim arasındakı ban riski aynımı yoksa daha yuksekmı onu merak edıyorum

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Silent açman ban ihtimalini arıtmaz. Ban yeme ihtimalini artıran şey senin belli edip etmemen olur

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
her kill de aim açıyorum kitleniyor duvardan ızlıyorum felan ama ban yemıyorum slient aım acarsam ban yermıyım tek olayım o
İşte diyorum ya belli etmediğin sürece yeme ihtimalin az her hilenin riski vardır elbet

Üye
5 HİZMET YILI
You cheat you can get banned. You don't cheat other players using cheat will kill you. So use cheat but don't use it extremely

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sanırım raporlara göre inceliyorlar maçlarını onun dışında aimden ban yemen için aimi kullandıktan hemen sonra yemen gerekir belli etmezsen bir şey olacağını zannetmiyorum ama bence sade esp açsan daha rahat edersin

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar affedersiniz ama adamın sorduğu soruyla yazdığınız cevapları anlayamıyorum, kusura bakmayın ama salak saçma yorumlar yapmayın aynı yorumdan bir sürü görüyorum adamın sorduğu soruya aynı cevabı vermenin mantığı nedir? Yok her hilede ban riski var şöyledir böyledir adamda biliyor ve ayrıca konusunda da belirtmiş. Yorum yapıyım yorumum artsın diye geçmeyin. Rica ediyorum yorum atmadan önce yapılan yorumları okuyun aynı yorumu yazmamaya gayret gösterin. Konuya gelicek olursak silent aimi ben kullanıyorum ama herhangi birisi beni izliyorsa aimi kapatıyorum şahsen 2 haftadır böyle oynuyorum bir sıkıntı yok birisi seni izliyorsa aimi kullanmamanı tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...