teşekkürler kardo
Eğer belli etmezsen, banlanmıyorsun.WH açıncada çok geçmeden banlanıyor.
bencede wh yeterli diye düşünüyorumAim açmanı önermem. Sonra neden ban yedim diyorsunuz.
Bendee onu anlamadım kı adam aim yazmıs adamın yerini görsk yeter bizim için ama millet kaffayı yemiş.Sırf şu hileyi pusu atıyorlar diye indirecm yoksa ağız burun bırakmam ben kendi aimemee güveniyorum lakin karsıda aim hack yoksa :/adamın yerini zaten görüyorsunuz aimi nabıcaksınız bide en ufak bir hatanızda bile ban yiyebilirsiniz aimde
Wh dediiğin haritada adamın yerini gösterme mi ?bencede wh yeterli diye düşünüyorum
O radar, wh ise adamlara yakınlaştığında adamlar kare içinde gözüküyorBendee onu anlamadım kı adam aim yazmıs adamın yerini görsk yeter bizim için ama millet kaffayı yemiş.Sırf şu hileyi pusu atıyorlar diye indirecm yoksa ağız burun bırakmam ben kendi aimemee güveniyorum lakin karsıda aim hack yoksa :/
Post automatically merged:
Wh dediiğin haritada adamın yerini gösterme mi ?
kardeşim 2 haftadır kullanıyorum Daha hilei Kullanmadan Yorum yapma.Aim açmanı önermem. Sonra neden ban yedim diyorsunuz.
Hwid ban yiyince aynı şeyleri senden tekrar duymak isterimkardeşim 2 haftadır kullanıyorum Daha hilei Kullanmadan Yorum yapma.
aim ban atmıyor pubg lite da
ben 2 haftadır kendi hesabımda abartarak Aim ESP oynuyorum ve ban yemedim