11 Ara 2020 #1 Garadilli G Onaylı Üye Katılım 26 Ara 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 2 Yaş 44 6 HİZMET YILI Aim holo ve lazer takılı iken çalışıyor, dürbün taktığımda çalışmıyor adamı takip etmiyor dürbün açıp aim tuşuna basınca sağa sola yukarı ve ya aşşağıya gidiyo nasıl ayarlarım
Aim holo ve lazer takılı iken çalışıyor, dürbün taktığımda çalışmıyor adamı takip etmiyor dürbün açıp aim tuşuna basınca sağa sola yukarı ve ya aşşağıya gidiyo nasıl ayarlarım
Çözüm EmreSagiroglu20 11 Ara 2020 ara sıra bendede oluyor nedenini bilmiyorum ama birisi bana bu konuda fovu açmam gerektiğinin söylemişti işe yararmı bilemiyorum
ara sıra bendede oluyor nedenini bilmiyorum ama birisi bana bu konuda fovu açmam gerektiğinin söylemişti işe yararmı bilemiyorum
11 Ara 2020 #2 EmreSagiroglu20 Onaylı Üye Katılım 6 Ağu 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI ara sıra bendede oluyor nedenini bilmiyorum ama birisi bana bu konuda fovu açmam gerektiğinin söylemişti işe yararmı bilemiyorum Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
ara sıra bendede oluyor nedenini bilmiyorum ama birisi bana bu konuda fovu açmam gerektiğinin söylemişti işe yararmı bilemiyorum
11 Ara 2020 Konuyu başlatan #3 Garadilli G Onaylı Üye Katılım 26 Ara 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 2 Yaş 44 6 HİZMET YILI EmreSagiroglu20' Alıntı: ara sıra bendede oluyor nedenini bilmiyorum ama birisi bana bu konuda fovu açmam gerektiğinin söylemişti işe yararmı bilemiyorum Genişletmek için tıklayın ... fovu hem açık hem de kapalı denedim ama olmuyor Oyla 0 Olumsuz oyla
EmreSagiroglu20' Alıntı: ara sıra bendede oluyor nedenini bilmiyorum ama birisi bana bu konuda fovu açmam gerektiğinin söylemişti işe yararmı bilemiyorum Genişletmek için tıklayın ... fovu hem açık hem de kapalı denedim ama olmuyor
12 Ara 2020 #4 kemo1can K Seçkin Üye Katılım 13 May 2020 Mesajlar 305 Çözümler 6 Tepki puanı 27 Ödüller 4 Yaş 30 6 HİZMET YILI aimi işaretlediğin tuşa basılı tutman gerekir mesela ctrl tikliyse ctrl basılı tutupta sıkman gerekir Oyla 0 Olumsuz oyla
aimi işaretlediğin tuşa basılı tutman gerekir mesela ctrl tikliyse ctrl basılı tutupta sıkman gerekir
12 Ara 2020 Konuyu başlatan #5 Garadilli G Onaylı Üye Katılım 26 Ara 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 2 Yaş 44 6 HİZMET YILI kemo1can' Alıntı: aimi işaretlediğin tuşa basılı tutman gerekir mesela ctrl tikliyse ctrl basılı tutupta sıkman gerekir Genişletmek için tıklayın ... Evet sorun bu işte bende ctrl ye atatım aim tuşunu, ctrl ye basınca başka yerlere kayıyo aim adamı işaretlemiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
kemo1can' Alıntı: aimi işaretlediğin tuşa basılı tutman gerekir mesela ctrl tikliyse ctrl basılı tutupta sıkman gerekir Genişletmek için tıklayın ... Evet sorun bu işte bende ctrl ye atatım aim tuşunu, ctrl ye basınca başka yerlere kayıyo aim adamı işaretlemiyor
12 Ara 2020 Konuyu başlatan #6 Garadilli G Onaylı Üye Katılım 26 Ara 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 2 Yaş 44 6 HİZMET YILI dimarlson' Alıntı: Çakışan olası kısayol tuşları Genişletmek için tıklayın ... Nasıl yani açıklarsan çözüm olabilir belki, ne yapmalıyım Oyla 0 Olumsuz oyla
dimarlson' Alıntı: Çakışan olası kısayol tuşları Genişletmek için tıklayın ... Nasıl yani açıklarsan çözüm olabilir belki, ne yapmalıyım