Üye
Pubg Lite'da aimi açmak için aim tuşuna basılımı tutuyoruz yoksa bir defa basmamız yeterlimi ?
yani mantıksız olur tek bastığındaPubg Lite'da aimi açmak için aim tuşuna basılımı tutuyoruz yoksa bir defa basmamız yeterlimi ?
aynen reis buldum basılı tutmak gerekiyormuş eyw sağolunyani mantıksız olur tek bastığında
önemli değil kankamaynen reis buldum basılı tutmak gerekiyormuş eyw sağolun
en iyisi sağ tık herhalde demi kolay olur direk scopu açtığında çalışır aimsag tık basılı tuttugunda aim devreye giriyor.Aimbot kısmında bu tuşu degiştirebiliyorsun alt kısımda
bazen scop açılmıyor basılı tuttuğun için adamı vuramıyorsun yakın mesafede onun dışında sıkıntı yok keşke klavye üzerinden tuş ayarlanabilse mobildekiler gibi güzel olabilirdien iyisi sağ tık herhalde demi kolay olur direk scopu açtığında çalışır aim
home tusuyla acıyorsun arkadsın sorusuna gelırsekde otomatık kıtılenıyor zaten aimhile menüsünü lobide hangi tuşla açıyoruz
Aim Tuşunu İstediğin Gibi Ayarlayabilrsin Zaten Homeye Bastığında İster R Button Ayarla Ctrl Ayarla Ama Ben Ctrl Kullanıyorum Çünkü Ben Öyle Oynayabiliyorum...Pubg Lite'da aimi açmak için aim tuşuna basılımı tutuyoruz yoksa bir defa basmamız yeterlimi ?