Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar HDD değiştirici programlar var oyuna girmeden once Hdd değiştirici ve mac değiştirici kullansam olurda bir gün ban yersek en azından hdd banından kurtarır mı
format at hwid ve hdd değiştir modem resetle sonra virtual hardware tool kullan bulabilirsen eğer spoofer işi görür ve düzelir. lobide %temp% klasörünü aç içindeki reporteri dosyasını sil.
Ben bu lite daki hileyi zamanında satın almıştım ve yanında ban yersem diye bir sürü program vermişlerdi antibackseal, hwid changer, log temizleme, ve ismi japonca olan bir şey onları kullanıyordum daha hiç hdd ban falan yemedim
Dosdum donanım banı yedin herhalde bana ozelden gel bi siteye goturcem orda loader indirip dodnanım banı kalkıcakdır reklam olmasın dıye buraya atmıcam ozelden yaz
bak kardeş ben ban yedim bilgisayarda ne zaman oyuna girsem o hesap banlanıyordu . format attım hemen düzeldi artık normal. sende format atarsın bişe olmaz