Pubg lite ban yememe süresini uzatma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
merhaba ben aqualrex bugun sizlere pubg lite sürekli ban yemek olayımdan bahsedcem sürekli derken 3 hesap açtım 3üde ban yedi ama hile çok guzel ban hemen yemedım 9-10 saat oynadıktan sonra hatta 1-2 yemedıgım bıle oldu fakat bu süreyi uzatmak için ne yapmam lazım speed hack felanda açmıyom çok fazla abartmadan oynuyom bellı etmıyom ama ban yiyorum ve yenı hesap açmaya usenıyorum. yada şu hesap açma surecını nasıl kısaltırım sms onay yapan eposta ile dırek dogrulama yapamazmıyım ?

Yaklaşıyordu Şafak
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bun icin tempmail ve text mail tarzi istersen tel de onayliyan siteler mevcut , hile icinde onerim aimi hic bir zaman kullanma esp distance dusur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
en iyi yolu hileyi belli etmeden kullanmak imkansız vuruşlardan kaçınmak hızı kapatmak olucaktır.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ben oyunu artık gir eğlen çık şeklinde oynuyorum herhangi bir rank kasma amacım yok o yüzden ban yemesi çok ilgilendirmiyor temp mail sitelerinden 2 dakikada yeni hesap açabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka geçici hesapk gmaili açarak oyunlarda hesapla oyunlar oynuyorum baya keyifli

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gözle görmedigin adami öldürme yeterli

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
belli etmemek ve hilenin guard sistemine yakalanmamamsı

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Smoothu biraz arttır direkt odaklanınca izleyiciler aimbot kullandığını anlıyorlar.
Radar kullan fakat aimbot kullanma yine izleyiciler adamı gördüğünü fark ederlerse rep atabilirler.
Misc ayarlarını hiç kurcalama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...