pubg mobıle 1yıldır banlanmayan hesabım var aım saglam benm zaten esp oynuyorum sadece liteda ole oynamak ıstıyorum kalıcı ban yemek ıstemıyorum2 hafta oynayip ban yemeyen arkadasim var
3 Haftadır Kullanıyorum Ban Yemedim Benimle Beraber Oynayan Biri Önce 24 Saat Sonra 150 Saat Ban Yedi. HWİD Banı Formatla Kaldırırsın.slm arkdslar,
1.sorum şu seckın üye olup lite hilesi kullanıp ban yiyen varmı 2. ise pubg lite da legit oynayıp ban yiyince hwid ban mı atıyor sistem yoksa o hesap mı çöp oluyor sadace
aradagım cvp bu ıste bro bende legıt esp oynuyacam sadece ana hesabımda acmayacam zaten hard ban gelmesın yeter banaLite'ta hwid bana rastlamadım . 1 ay kadardır legit şekilde oynuyorum herhangi bir banda yemedim.
hwid ban olmuyo ama hesap gidiyo dikkat etslm arkdslar,
1.sorum şu seckın üye olup lite hilesi kullanıp ban yiyen varmı 2. ise pubg lite da legit oynayıp ban yiyince hwid ban mı atıyor sistem yoksa o hesap mı çöp oluyor sadace
eyw kardesım3 Haftadır Kullanıyorum Ban Yemedim Benimle Beraber Oynayan Biri Önce 24 Saat Sonra 150 Saat Ban Yedi. HWİD Banı Formatla Kaldırırsın.
Ben aimbotta kullanıyorum esp de . Misc kısmındaki özellikleri kurcalamadığınız sürece problem yok .aradagım cvp bu ıste bro bende legıt esp oynuyacam sadece ana hesabımda acmayacam zaten hard ban gelmesın yeter bana
tmmdır msj alınmıstırBen aimbotta kullanıyorum esp de . Misc kısmındaki özellikleri kurcalamadığınız sürece problem yok .
hwid ban atmıyor diye biliyorum ama ban yiyen varmı bilemem
Legit ayarlarda oynarsan ban atmaz. Çok abartırsan 24 saat uzaklaştırma verir.slm arkdslar,
demekki neymiş kuru yer bırakmamaya dikket edicekmişiz XD3 Haftadır Kullanıyorum Ban Yemedim Benimle Beraber Oynayan Biri Önce 24 Saat Sonra 150 Saat Ban Yedi. HWİD Banı Formatla Kaldırırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?