Üye
Başlata basıyorum açılmıyor çözüm var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Oyunda çökme gibi bişey var çok yavaş başlata tıklanmıyor tıklansa bile oyun içinde donuyo biz squad oynuyorduk ben hariç diğer arkadaşlarımda aynı sorunu yaşıyorKankam nasıl başlata basıp calışmıyor biraz daha detaylı bilgi alabilirimyim yardımcı oluyum
Kanka bügün o sorun bende bile vardı bi gündüz girmeyi dene belki düzelir düzelmese zaten ben yetkili birsiyle görüşecemOyunda çökme gibi bişey var çok yavaş başlata tıklanmıyor tıklansa bile oyun içinde donuyo biz squad oynuyorduk ben hariç diğer arkadaşlarımda aynı sorunu yaşıyor
Bende hiç takılma donma yok sadece arkadaşlarım sıkıntı yaşadı hatta hileyle bile girdim bi sorun yok genel oyun içi alakalı bi durum buKanka bügün o sorun bende bile vardı bi gündüz girmeyi dene belki düzelir düzelmese zaten ben yetkili birsiyle görüşecem
tekrar yükle çözülebilir istemiyorsan oyun dosyalarını doğrulabaşlata basıyorum açılmıyor çözüm varmı
biraz daha detaylı yazarmısınKankam nasıl başlata basıp calışmıyor biraz daha detaylı bilgi alabilirimyim yardımcı oluyum