pubg lite bloody berly m762 nokta atısı macro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Suan maromuz nokta atısı gidiyor az tepmeler var, ileride daha duzgun altyapıdan cıkıp profesyonel bir berly nokta atısı marco gelecektir. Söylemeyi unuttum mause dpi 800 olmalıdır. Çok hypelanırsak m416 nokta atısı macrosu gelecektir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bana Sorarsan Direkt Kabusu Kullan Bunlar İşe Yarmaz O Kadar Tabi Etkisi Vardır Ama

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Makronun Yasalı Yoktur Rapor Edilirsen 24 Saat Ban Yersin Büyük İhtimalle.
var dostum yasal birşey masue aldıgın anda sözleşmesinde yazıyor zaten mousenın kendı ıcındekı programın ayarı ınternette arastırırsan bulabılırsın ayrıca mausenın ıcıne kaydedıyosun masuenın belleğinin içinde kalıyor hileyle alakası yok programlada son derece teknoloji

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sekmeme durumuda ban sebebi ilk banımı macrodan yemiştim :) Kalıcı

ϟ playing pubg ϟ
Süper Üye
6 HİZMET YILI
çok teşekkürler Tamam çalışıyor (mngya fare A9)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
var dostum yasal birşey masue aldıgın anda sözleşmesinde yazıyor zaten mousenın kendı ıcındekı programın ayarı ınternette arastırırsan bulabılırsın ayrıca mausenın ıcıne kaydedıyosun masuenın belleğinin içinde kalıyor hileyle alakası yok programlada son derece teknoloji
Yani Mause Kendi Kendine Aşşağıya Doğru Hareket Ediyor Senin Bir Eylemin Olmadan :D Yani Basitce HİLE.

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sekmeme durumuda ban sebebi ilk banımı macrodan yemiştim :) Kalıcı
3yıldır steam pubg 1bucuk yıldır lite oynuyorum ban yemedım hala anlamıyorsunuz dostum driverin içinde varsa ban sebebi değil zaten belleğin içinde kaydedıyor :)
Post automatically merged:

Yani Mause Kendi Kendine Aşşağıya Doğru Hareket Ediyor Senin Bir Eylemin Olmadan :D Yani Basitce HİLE.
dostum youtuba git bak tepmeyi engellıyor ban sebebi değil 3yıldır kullanıyorum diyorum internetten araştır mausenın kendı sozlesme kağıdında emeğe saygısızlık ediyosun

çok teşekkürler Tamam çalışıyor (mngya fare A9)
iyi kullanmalar hayrını gör dostum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
3yıldır steam pubg 1bucuk yıldır lite oynuyorum ban yemedım hala anlamıyorsunuz dostum driverin içinde varsa ban sebebi değil zaten belleğin içinde kaydedıyor :)

dostum youtuba git bak tepmeyi engellıyor ban sebebi değil 3yıldır kullanıyorum diyorum internetten araştır mausenın kendı sozlesme kağıdında emeğe saygısızlık ediyosun
Bak Kardeşim İlk Attığım Mesajda İşe Yarar Demişim Zaten Ban Yememiş Olman Rapor Edilmediğin İçin Pek İşe Yaramıyor Kendin Yazıp Kodladığın Bir Şey Olmadığını Kendin Söyledin Zaten .

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bak Kardeşim İlk Attığım Mesajda İşe Yarar Demişim Zaten Ban Yememiş Olman Rapor Edilmediğin İçin Pek İşe Yaramıyor Kendin Yazıp Kodladığın Bir Şey Olmadığını Kendin Söyledin Zaten .
kodlamafılan yok yav kardesım sen neden almıyosun gıt youtube bloody macro yapımı yaz report edildiğindede ban yemezsin ban ban yok youtuba arastırmadan lutfen yorum atma gonderıme ınsanlar yanlsı anlıyacak

Güzel bir macro yararlı olucağını düşünüyorum
sağol dostum tesekkur ederim

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sağol yararlı konu bende bunu bekliyordum
tesekkur ederım

Bloody fareleri gelişmiş komut atama yazılımı olan, oscar'ı kullanırlar. Bu yazılım sayesinde fareye istediğin komutu yaptırabilirsin. (sol tık yap, fare bulunduğu noktadan aşağı 2 piksel insin, 35mili saniye bekle, tekrar sol tık yap, fare bulunduğu noktadan sağ tarafa 3 piksel gitsin, 64 mili saniye bekle türünden oyunun sekme sistemini düzeltecek şekilde ayar verdirebilirsin) Bu yüzden yazılımı aktif etmek için ayrıca para ödemen gerekir veya mause aldıgından kendılıgınden aktif olması gerekir düz biryere sıktıgında sprey dengesini saglar. konum hypelansın tamamen bu mauseların nasıl çalıştığı vesaire herseyı anlatıcam sızın gibi ınsanların kafalarındakı soru işaretleri kalkacak :)

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
eline sağlık knk teşşekür ederim deniycem sağol

Çağrı Bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
nereye yükleyeceğiz bu indridiğimizi keşke onunda videosunu çekseydin

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
nereye yükleyeceğiz bu indridiğimizi keşke onunda videosunu çekseydin
bloody aç orda headshout orda dosya kısmı var ona tıkla içe dışa aktar var ordan masaustune artık nereye ındırdıysenız attıgım dosyayı ordan al yesıl oka tıkla içeri aktar exit de tamam de çıkan şeye bukadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...