yukarıya ekledımvirüs total atar mısınız ?
hile değil bu macroteşekkür ederim hileye bakacağım
dostum kabus hile bu yasalbir macro m416 macroma bakarsan yakında cıkacak nokta atısı hemdeBana Sorarsan Direkt Kabusu Kullan Bunlar İşe Yarmaz O Kadar Tabi Etkisi Vardır Ama
Makronun Yasalı Yoktur Rapor Edilirsen 24 Saat Ban Yersin Büyük İhtimalle.dostum kabus hile bu yasalbir macro m416 macroma bakarsan yakında cıkacak nokta atısı hemde
var dostum yasal birşey masue aldıgın anda sözleşmesinde yazıyor zaten mousenın kendı ıcındekı programın ayarı ınternette arastırırsan bulabılırsın ayrıca mausenın ıcıne kaydedıyosun masuenın belleğinin içinde kalıyor hileyle alakası yok programlada son derece teknolojiMakronun Yasalı Yoktur Rapor Edilirsen 24 Saat Ban Yersin Büyük İhtimalle.
Yani Mause Kendi Kendine Aşşağıya Doğru Hareket Ediyor Senin Bir Eylemin Olmadanvar dostum yasal birşey masue aldıgın anda sözleşmesinde yazıyor zaten mousenın kendı ıcındekı programın ayarı ınternette arastırırsan bulabılırsın ayrıca mausenın ıcıne kaydedıyosun masuenın belleğinin içinde kalıyor hileyle alakası yok programlada son derece teknoloji
3yıldır steam pubg 1bucuk yıldır lite oynuyorum ban yemedım hala anlamıyorsunuz dostum driverin içinde varsa ban sebebi değil zaten belleğin içinde kaydedıyorSekmeme durumuda ban sebebi ilk banımı macrodan yemiştimKalıcı
dostum youtuba git bak tepmeyi engellıyor ban sebebi değil 3yıldır kullanıyorum diyorum internetten araştır mausenın kendı sozlesme kağıdında emeğe saygısızlık ediyosunYani Mause Kendi Kendine Aşşağıya Doğru Hareket Ediyor Senin Bir Eylemin OlmadanYani Basitce HİLE.
iyi kullanmalar hayrını gör dostumçok teşekkürler Tamam çalışıyor (mngya fare A9)
Bak Kardeşim İlk Attığım Mesajda İşe Yarar Demişim Zaten Ban Yememiş Olman Rapor Edilmediğin İçin Pek İşe Yaramıyor Kendin Yazıp Kodladığın Bir Şey Olmadığını Kendin Söyledin Zaten .3yıldır steam pubg 1bucuk yıldır lite oynuyorum ban yemedım hala anlamıyorsunuz dostum driverin içinde varsa ban sebebi değil zaten belleğin içinde kaydedıyor
Post automatically merged:
dostum youtuba git bak tepmeyi engellıyor ban sebebi değil 3yıldır kullanıyorum diyorum internetten araştır mausenın kendı sozlesme kağıdında emeğe saygısızlık ediyosun
kodlamafılan yok yav kardesım sen neden almıyosun gıt youtube bloody macro yapımı yaz report edildiğindede ban yemezsin ban ban yok youtuba arastırmadan lutfen yorum atma gonderıme ınsanlar yanlsı anlıyacakBak Kardeşim İlk Attığım Mesajda İşe Yarar Demişim Zaten Ban Yememiş Olman Rapor Edilmediğin İçin Pek İşe Yaramıyor Kendin Yazıp Kodladığın Bir Şey Olmadığını Kendin Söyledin Zaten .
sağol dostum tesekkur ederimGüzel bir macro yararlı olucağını düşünüyorum
tesekkur ederımsağol yararlı konu bende bunu bekliyordum
Bloody fareleri gelişmiş komut atama yazılımı olan, oscar'ı kullanırlar. Bu yazılım sayesinde fareye istediğin komutu yaptırabilirsin. (sol tık yap, fare bulunduğu noktadan aşağı 2 piksel insin, 35mili saniye bekle, tekrar sol tık yap, fare bulunduğu noktadan sağ tarafa 3 piksel gitsin, 64 mili saniye bekle türünden oyunun sekme sistemini düzeltecek şekilde ayar verdirebilirsin) Bu yüzden yazılımı aktif etmek için ayrıca para ödemen gerekir veya mause aldıgından kendılıgınden aktif olması gerekir düz biryere sıktıgında sprey dengesini saglar. konum hypelansın tamamen bu mauseların nasıl çalıştığı vesaire herseyı anlatıcam sızın gibi ınsanların kafalarındakı soru işaretleri kalkacakBak Kardeşim İlk Attığım Mesajda İşe Yarar Demişim Zaten Ban Yememiş Olman Rapor Edilmediğin İçin Pek İşe Yaramıyor Kendin Yazıp Kodladığın Bir Şey Olmadığını Kendin Söyledin Zaten .
bloody aç orda headshout orda dosya kısmı var ona tıkla içe dışa aktar var ordan masaustune artık nereye ındırdıysenız attıgım dosyayı ordan al yesıl oka tıkla içeri aktar exit de tamam de çıkan şeye bukadarnereye yükleyeceğiz bu indridiğimizi keşke onunda videosunu çekseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?